Divertisment

Vedete care s-au umplut de bani pe timp de pandemie din postări publicitare pe Instagram. Cât câștigă J Lo sau Jennifer Aniston

Deși pandemia provocată de coronavirus a oprit numeroase producții de la Hollywood, vedete precum Jennifer Lopez, Jennifer Aniston şi Selena Gomez au găsit o altă modalitate de a face bani -  reclamele de pe rețelele de socializare.

Nu este o noutate reclamele de pe Instagram sunt foarte bine plătite, iar vedetele nu ezită  încaseze sume colosale în urma acestora.

Jennifer Aniston, actrița din "Friends", și-a deschis cont pe Instagram anul trecut, iar sponsorizările nu au întârziat apară. Aceasta a devenit de curând ambasadorul brandului "Vital Proteins", eveniment anunțat printr-o postare pe Instagram, care i-ar fi adus lui Jennifer încasări de aproximativ 750.000 de dolari, plus o parte din vânzările de produse.

jennifer anniston

Nici Jennifer Lopez nu este mai prejos atunci când vine vorba de activitatea de pe rețelele de socializare.

jlo

Cu o comunitate de 134 milioane de urmăritori pe Instagram, vedeta publică adesea postări sponsorizate, cea mai recentă fiind reclama pentru o băutură energizantă, pentru care ar fi încasat suma de 675.000 dolari.

Vezi şi: Jennifer Lopez, surprinsă de paparazzi într-o ținută spectaculoasă. Nici cei mai fideli fani nu ar fi recunoscut-o

Selena Gomez este și ea una dintre cel mai bine plătite vedete de pe Instagram. Cu 197 milioane de urmăritori, vedeta poate încasa și sume de 850.000 de dolari, cum i-a adus cea mai recentă postare pentru marca de adidaşi Puma.

selena

Iar acestea nu sunt singurele vedete de la Hollywood care câștigă foarte bine de pe urma Instagramului. Alte celebrități precum Nick Jonas, Priyanka Chopra, Serena Williams, Millie Bobby Brown câștiga pentru o postare sponsorizată sume între 155.000 și 295.000 dolari.

Vezi şi: Noi dezvăluiri despre Adele. Unde a dispărut cântăreața în ultimele două luni: ”Pregătește ceva senzațional!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?