claudia schiffer
Divertisment

Claudia Schiffer, într-o imagine din 1994 / Foto: Profimedia

Claudia Schiffer, una dintre cele mai frumoase femei din anii '90, superbă și azi. Și-a păstrat talia de viespe și zâmbetul cuceritor

Claudia Schiffer a făcut parte din gașca celor mai admirate și bine plătite supermodele ale lumii, alături de Naomi Campbell, Cindy Crawford sau Helena Christensen. În anii '90, blonda făcea legea în lumea modellingului, dar și astăzi, la 51 de ani ar putea defila cu ușurință pe orice podium din lume.

Claudia Schiffer a fost prezentă pe covorul roșu la premiera londoneză a filmului "Silent Night" și a impresionat cu silueta ca trasă prin inel, dar și cu tonusul. Îmbrăcată într-o rochie lungă cu imprimeu floral, mulată în zona taliei și cu decolteu generos, modelul german a captat toate privirile celor de la eveniment și blițurile fotografilor.

Citește și: Claudia Schiffer a pozat nud, ca in anii de glorie, pentru coperta revistei Vogue

claudia schiffer

Aceasta nu a părut cu mult schimbată față de când defila pentru cele mai mari case de modă internaționale. La fel de subțire, cu părul lung și blond lăsat pe spate și un zâmbet larg, Claudia nu este departe de imaginea de acum 30 de ani. Doar ridurile din zona ochilor arată cât de bine își respectă și acceptă vârsta.

Claudia Schiffer a fost cel mai bine plătit model din lume

claudia schiffer

Claudia Schiffer și-a făcut debutul în modelling în 1987, iar la numai 19 ani apărea pe coperta Vogue Marea Britanie. Doi ani mai târziu era deja cel mai bine plătit model din lume.

Citește și:Linda Evangelista, după ce a dispărut de cinci ani din viața publică: “Am fost brutal desfigurată în urma unei proceduri cosmetice”

"A fost o nebunie. Nu reușeam să urc într-o mașină decât dacă îmi croia cineva drum înainte. Oamenii făceau găuri în corturile de la prezentări pentru a mă poza. Aveam gărzi de corp la toate prezentările și îmi păzeau inclusiv lenjeria când defilam fiindcă altfel lucrurile mele dispăreau", povestea Schiffer despre anii nebuni în care era cel mai în vogă model.

Claudia deține recordul Guinness pentru modelul cu cele mai multe apariții pe copertele marilor reviste. De-a lungul carierei, a apărut pe prima pagină a peste 1000 de publicații. Averea ei este estimată la 55 de milioane de dolari. Alături de soțul său Matthew Vaughn, Schiffer are trei copii - Caspar, Clementine și Cosima.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri