conor mcgregor
Divertisment

Conor McGregor, surprins în vacanță cu familia. Cum arată și cine este partenera lui

Dee Devlin și Connor Mcgregor sunt împreună de peste 12 ani și au împreună doi copii, pe Conor Jr. și Croia.

Deși are în prezent o avere de 120 de milioane de dolari și e celebru în toată lumea, Conor Mcgregor a trecut și prin perioade grele. Alături i-a fost mereu Dee, iubita lui, despre care sportivul vorbește frumos de fiecare dată când are ocazia.

"Dee e salvatoarea mea. Dacă nu ar fi fost ea în viața mea, nu aș fi reușit să fac nimic, nu aș fi ajuns aici", a mai spus sportivul despre femeia care l-a cucerit cu "atitudinea de fată bună": "Îmi plac fetele bune."

În afară de susținerea necondiționată pentru Conor, Dee este fanul lui numărul 1. Ea renunțat chiar la slujba obișnuită pentru a-i fi alături sportivului și a călători cu el întreaga lume.

Recent, angajații publicațiilor mondene i-au surprins pe cei doi bucurându-se de Riviera Franceză, unde fostul luptător a ales să-și petreca ziua de naștere.

La 32 de ani, și-a cumpărat unul din cele mai scumpe ceasuri de pe piață.

Accesoriul lui McGregor se numește Astronomia Casino, este realizat de Jacob & Co și se vinde la incredibila sumă de 620.000 de dolari.

Ceasul este special pentru că arată și funcționează ca o ruletă. În interior are o bilă de ceramică și un diamant, care se rotește în permanență pentru un efect vizual de senzație.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?