Tom Ford FW 2019 - Arrivals - New York Fashion Week: The Shows
Divertisment

Courtney Love, fosta soție a lui Kut Cobain, a mărturisit că a suferit de anemie severă

Courtney Love, fosta soție a lui Kurt Cobain, la un pas de moarte după ce a ajuns să cântărească 43 de kilograme: ”Am suferit teribil!”

Courtney Love, celebra cântăreață în vârstă de 56 de ani, a mărturisit că a fost la un pas de moarte anul trecut, când s-a confruntat cu o anemie severă.

Într-o postare făcută pe Instagram, artista în vârstă de 56 de ani a mărturisit că a fost la un pas de moarte din cauza anemiei severe, în urma căreia a ajuns să cântărească doar 43 de kilograme.

Michelle Obama reacționează după interviul dat de Prințul Harry și Meghan. Ce sfat are pentru cei doi soți

"Oameni buni, am fost tristă şi foarte bolnavă.”, a fost mesajul ei.

Artista a dezvăluit, de asemenea, că s-a confruntat cu dureri cumplite.

”Am suferit de dureri cumplite, iar în luna august, am ajuns să cântăresc 43 de kilograme şi aproape am murit în spital de anemie. Am fost stigmatizată pentru dependenţa mea de droguri şi alcool de către mulţi medici înapoiaţi", a mai precizat ea. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"În vremea aceasta, eu sufeream de dureri îngrozitoare în tot corpul. Apoi am avut norocul să întâlnesc cel mai înţelept şi empatic doctor. Sunt atât de recunoscătoare. Iar acum sunt bine. Şi sunt în continuare 100% curată, nu am consumat stupefiante sau alcool. Aceasta este pagina 133 din cartea noii mele vieţi, dacă vă întrebaţi. Staţi alături de mine în această călătorie în care încerc să rămân bine şi să îi ajut şi pe alţii să stea departe de durere. Acum sunt fragilă. Dar curând voi fi puternică", a scris fosta soţie a lui Kurt Cobain, cunoscută pentru problemele ei cu drogurile şi alcoolul de-a lungul timpului.

Citește și: Sarah Harding, cântăreața diagnosticată cu cancer la 39 de ani, mărturisiri sfâșietoare: ”Nu știu câte zile mi-au mai rămas de trăit!”

Courtney Love și Kurt Cobain, relație tumultuoasă

Kurt Cobain şi Courtney Love s-au cunoscut la începutul anilor ’90, iar relaţia lor a fost una turbulentă, marcată de consumul excesiv de droguri şi de alcool. Cei doi muzicieni s-au căsătorit pe 24 februarie 1992, iar fiica lor, Frances Bean Cobain, s-a născut pe 18 august 1992. Trupa Nirvana, înfiinţată de solistul şi chitaristul Kurt Cobain şi de basistul Krist Novoselic în 1987, cărora li s-a alăturat, în 1990, toboşarul Dave Grohl, a adus muzica grunge în curentul mainstream, fiind considerată formaţia emblematică a generaţiei X, din anii '90, cu hituri precum „Smells Like Teen Spirit“ şi „Come As You Are“. După sinuciderea lui Kurt Cobain, în 1994, la vârsta de 27 de ani, formaţia s-a destrămat, după ce a lansat trei albume de studio într-o carieră de şapte ani - interval în care Nirvana a vândut 75 de milioane de discuri în toată lumea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri