Deva Cassel
Divertisment

Deva Cassel este o frumusețe naturală/ Foto: Profimedia

Fiica cea mare a Monicăi Bellucci, frumoasă ca o păpușă. La 16 ani, Deva Cassel are deja contracte în lumea modei

Când mama ta este Monica Bellucci, nici nu există o altă opțiune decât a fi frumoasă de pică. Iar când tatăl este șarmantul Vincent Cassel, doza de farmec este asigurată. Deva și Leonie, cele două fiice ale fostului cuplu, au moștenit cele mai frumoase trăsături ale acestora, iar fata cea mare deja își face un nume în lumea modei.

La doar 16 ani, Deva Cassel impresionează cu frumusețea sa. Aceasta a atras atenția încă de anul trecut celor de la Dolce & Gabbana, care au ales-o să le promoveze un parfum. Iată că au fost atât de mulțumiți de ea, încât și zilele trecute, Deva a fost surprinsă de paparazzi la o nouă ședință foto pentru celebrul brand.

Deva Cassel

Citește și: Cum arata fiicele celor mai frumoase femei din lume

Îmbrăcată într-o rochie înflorată, lila, adolescenta a fost întruchiparea mamei ei pe când avea aceeași vârstă. Chipul inocent, ochii jucăuși, părul ondulat lăsat natural și zâmbetul senin au făcut-o pe Deva atracția platoului de filmare. Fotografiile și clipul de prezentare au fost realizate într-un cadru perfect, în Portofino.

Deva Cassel

Cu doar o zi înainte, Deva a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din orășelul italian alături de sora ei mai mică, Leonie, și de celebra lor mamă, Monica Bellucci.

Citește și: Monica Bellucci, surprinsă în vacanță, pe insulele din Grecia. Imagini cu superba actrița

Foto: Profimedia, Getty Images

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri