adele dieta
Divertisment

Adele a reusit sa slabeasca aproximativ 50 de kilograme in ultimele luni si spune ca adevaratul motiv pentru care si-a dorit aceasta schimbare este pentru ca voia sa fie "cea mai sanatoasa mamica posibila" pentru fiul sau in varsta de sapte ani.

Cum a ajuns Adele sa slabeasca peste 45 de kilograme. Motivul care a determinat-o sa faca o schimbare fizica

Adele a reusit sa slabeasca aproximativ 50 de kilograme in ultimele luni si spune ca adevaratul motiv pentru care si-a dorit aceasta schimbare este fiindca voia sa fie "cea mai sanatoasa mamica posibila" pentru fiul sau in varsta de sapte ani.

"A ajuns in punctul in care nu se simtea grozav. Stia ca trebuie sa schimbe ceva, pentru ca voia sa fie cea mai sanatoasa mamica posibila. Intreaga ei atentie in acest timp a fost despre cum poate fi mai sanatoasa si cum isi poate trata corpul mai bine. Nu a fost niciodata vorba despre a pierde in greutate", a declarat o sursa pentru People.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Se crede ca artista a urmat dieta Sirtfood, un regim pe care l-a mai tinut si in trecut. Regimul presupune consumarea multor produse vegetale precum fructe, nuci, rucola, ceapa si telina.

Pe langa faptul ca si-a schimbat alimentatia, Adele a facut pilates si a renuntat la ceai, alcool si tigari. "Obisnuiam sa plang, dar acum transpir", a scris ea pe Instagram.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri