Divertisment

Pentrul rolul din blockbusterul "Avengers: Endgame", Scarlett Johansson a fost nevoita sa lucreze din greu la sala pentru a obtine o forma fizica incredibila.

Cum a ajuns Scarlett Johansson sa aiba o forma fizica de invidiat. Ce program de slabit si tonifiere a urmat

Pentrul rolul din blockbusterul "Avengers: Endgame", Scarlett Johansson a fost nevoita sa lucreze din greu la sala pentru a obtine o forma fizica incredibila.

Antrenorul sau, Eric Johnson, povesteste ca la inceputul programului, cei doi au luat decizia de a se concentra pe putere si miscarea functionala: "Am tratat procesul ca pregatirea unui sportiv pentru o competitie, punand mai mult accent pe performanta".

Antrenamentele lui Scarlett realizate sub stricta supraveghere a lui Eric au fost urmate de sedinte de yoga, plyometrics, bettlebells, gimnastica si ridicari de greutati.

"Am lucrat nu doar pentru a ii provoca corpul sa se adapteze, ci si pentru a ii stimula mintea", a spus antrenorul pentru Harper's Bazaar.

Desigur, fiindca se antrena ca un atlet profesionist, Scarlett a avut nevoie si de o alimentatie speciala. Pentru a isi ajuta corpul, actrita a urmat regimul carb-cycling, care, in esenta, inseamna modificarea cantitatii de carbohidrati pe care ii consuma in orice zi, in functie de durata si timpul sedintelor de antrenament si de cata energie are nevoie organismul.

De asemenea, vedeta lua masa intr-un anumit interval de timp, tinand post timp de 12, 14 si respectiv 15 ore. Nimic din toate acestea nu au dat rezultate rapide, Scarlett urmand acest regim de antrenament timp de mai bine de un an.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri