Sandra Bullock premiera Minions
Divertisment

Sandra Bullock la premiera filmului Minions, unde a organizat o licitatie pentru copiii nevoiasi

Secretul pe care Sandra Bullock il tine de ani de zile a iesit la iveala. Ce s-a aflat despre averea actritei

Sandra Bullock a donat in tacere milioane de dolari dupa aproape fiecare dezastru natural si social de amploare din lume.

Bullock si-a propus in urma cu multi ani sa-i ajute pe cei mai putin norocosi si, recent, s-a aflat ca ea a donat sume mari de bani in tacere catre diverse organizatii din intreaga lume. Iata numai cateva dintre cauzele si evenimentele care au determinat-o pe actrita de Oscar sa ia atitudine:

Crucea Rosie

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

In 2001, dupa atacurile din 11 septembrie, Bullock a donat 1 milion de dolari Crucii Rosii. In 2004, a facut o a doua donatie de 1 milion de dolari in in urma tsunami-ului din Indonezia, bani care au fost folositi pentru reconstruirea si consolidarea zonelor afectate.

In 2005, ea a facut din nou o donatie de 1 milion dolari dupa ce a avut loc uraganul Katrina din New Orleans.

Cutremurul din Haiti

Ca urmare a pagubelor catastrofale cauzate de cutremurul din Haiti, Bullock a donat 1 milion de dolari pentru operatiunile de urgenta ale Medicilor fara frontiere.

Tsunami-ul din Japonia

Bullock a donat 1 milion de dolari catre Crucea Rosie dupa cutremurul si tsunamiul din Tohoku, din 2011. Donatia a fost facuta pentru a ajuta organizatia sa sprijine multi niponi in suferinta.

Refacerea liceului Warren Easton Charter

Uraganul Katrina a distrus una dintre cele mai vechi scoli publice din New Orleans: Warren Easton Charter High School. In 2010, Bullock a ajutat institutia sa deschida o clinica proprie in campus, iar in 2012 a donat 25.000 de dolari pentru a reconstrui scoala.

De asemenea, a continuat sa lucreze astfel incat liceul sa obtina o rata de absolvire de 100% - obiectiv atins in 2011.

Ursul Paddington

Ursul Paddington este o emblema a literaturii britanice pentru copii. In decembrie 2014, Bullock a creat o statuie in forma de urs, de aur, inspirata de filmul ei, "Gravity", iar in urma vanzarii au fost donate sume uriase Societatii Nationale de Prevenire a Cruzimii fata de Copii.

Fundatia Art + Practice

Bullock a lansat o pereche de pantofi Rupert Sanderson personalizati la premiera "Minions" in Los Angeles. Alte 10 perechi de incaltaminte, toate autorizate de ea, au fost ulterior scoase la licitatie pentru a sustine nevoile tineretului local si a oferi acces gratuit la Muzeul Leimert Park, Los Angeles.

Uraganul Harvey

Dupa devastatorul ciclon din 2017, a donat imediat 1 milion de dolari pentru a ajuta persoanele care au fost afectate.

Incendiile din California

In noiembrie 2018, dupa incendiile din California, Bullock a donat 400.000 de dolari Crucii Rosii pentru a ajuta persoanele afectat. Tot in noiembrie 2018, Bullock a donat 100.000 de dolari Societatii Humane din Ventura, California. Aceasta a contribuit la ingrijirea animalelor evacuate dupa incendiile devastatoare.

Foto: Guliver/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri