Cristiano Ronaldo în vacanță/ Profimedia
Divertisment

Cristiano Ronaldo în vacanță/ Profimedia

Cum a fost surprins Cristiano Ronaldo pe iahtul său de lux. Fotbalistul s-a bucurat de timpul petrecut alături de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo a fost surprins zilele trecute relaxându-se pe un iaht alături de iubita sa, Georgina Rodriguez, și de copiii lor. Celebrul fotbalist s-a bucurat de timpul petrecut alături de familie pe un superiaht de 6,5 milioane de euro, în drumul său spre Palma de Mallorca. 

Fotbalistul de la Manchester United, în vârstă de 37 de ani, a fost văzut și alături de prietenul său foarte bun, José Semedo, în timp ce se bucurau de croazieră și de soare. În alte fotografii, Cristiano Ronaldo a fost surprins alături de iubita lui, Georgina Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, și de copiii lor, relaxându-se pe iahtul uriaș și foarte luxos, bronzându-se și bucurându-se de priveliștea uimitoare.

Cristiano Ronaldo în vacanță/ Profimedia
Cristiano Ronaldo în vacanță/ Profimedia

Vasul de croazieră pe care îl deține Cristiano Ronaldo are cinci dormitoare, șase băi, iar la bordul ambarcațiunii au fost instalate toate sisteme de entertainment, în special pentru copii. Cu toate că îl folosește doar pentru vacanțe, Ronaldo are amenajată pe iaht și o sală de fitness pentru a se menține tot timpul în formă, potrivit Daily Mail

Cristiano Ronaldo în vacanță/ Profimedia
Cristiano Ronaldo în vacanță/ Profimedia

Citește și: O femeie de 34 de ani are picioarele atât de musculoase încât e comparată cu Cristiano Ronaldo: "Nu-mi pasă de comentarii"

Iahtul nu este singurul lucru de mare preț deținut de Ronaldo. Fotbalistul se pate mândri cu faptul că este unul dintre cei 10 proprietari de Bugatti Centodieci. Acesta a primit mașina anul acesta, după doi ani de așteptare. Modelul este unul mai mult decât exclusivist, produs doar în 10 exemplare, și costă aproximativ opt milioane de euro. 

Cristiano Ronaldo în vacanță/ Profimedia
Cristiano Ronaldo în vacanță/ Profimedia

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit că unul dintre gemenii lor a murit la naștere

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au trecut prin momente delicate la sfârșitul lunii aprilie, întrucât unul dintre gemenii lor a murit la naștere. Fotbalistul în vârstă de 37 de ani a făcut public un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

„Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o. Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Citește și: Georgina Rodriguez, un destin desprins parcă din filme. Iubita lui Cristiano Ronaldo, viață de prințesă: "Îmi trăiesc visul"

Cristiano Ronaldo, fotbalistul de la Manchester United, în vârstă de 37 de ani și Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, au anunțat că vor deveni părinți din nou în luna octombrie a anului trecut.

”Suntem încântați să anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire și abia așteptăm să-i cunoaștem.”, scria modelul în dreptul unei imagini în care apărea o ecografie.

Ulterior, însă, cuplul a dezvăluit că vor avea un băiețel și o fetiță. Aceștia sunt părinții unei fetițe, Alana, în vârstă de patru ani. Fotbalistul are, de asemenea, alți trei copii, pe Cristiano Jr, în vârstă de 11 ani, dar și pe gemenii Mateo și Eva, în vârstă de patru ani, născuți cu ajutorul unei mame surogat. 

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri