Georgina Rodriguez la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia
Divertisment

Georgina Rodriguez la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia

Georgina Rodriguez, strălucitoare la Festivalul de Film de la Cannes. Iubita lui Cristiano Ronaldo a atras toate privirile

Georgina Rodriguez a strălucit într-o ținută împresionantă la Festivalul de Film de la Cannes. Iubita lui Cristiano Ronaldo a atras toate privirile când a defilat pe covorul roșu la evenimentul din Franța. 

Îmbrăcată într-o rochie argintie, cu un decolteu proeminent și o crăpătură adâncă pe picior, Georgina Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, a făcut senzație miercuri, la premiera filmului „Elvis” de la Festivalul de Film de la Cannes. Vedeta și-a pus în valoare formele voluptoase cu ajutorul piesei vestimentare, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale cu toc argintii și cu bijuterii strălucitoare.

Georgina Rodriguez la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia
Georgina Rodriguez la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia

Citește și: Georgina Rodriguez, din nou în sala de sport, la aproape o lună de zile de când a dezvăluit că unul dintre gemeni a murit la naștere

Georgina Rodriguez la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia
Georgina Rodriguez la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia

Georgina Rodriguez a purtat un machiaj natural, care i-a accentuat trăsăturile, și și-a prins părul brunet într-un coc la spate, lăsând la vedere cerceii cu smarald. Aceasta a apărut la eveniment la o lună după ce a născut-o pe fiica ei și a celebrului fotbalist. 

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit că unul dintre gemenii lor a murit la naștere

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au trecut prin momente delicate la sfârșitul lunii aprilie, întrucât unul dintre gemenii lor a murit la naștere. Fotbalistul în vârstă de 37 de ani a făcut public un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

„Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o. Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Cristiano Ronaldo, fotbalistul de la Manchester United, în vârstă de 37 de ani și Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, au anunțat că vor deveni părinți din nou în luna octombrie a anului trecut.

Citește și: ​Georgina Rodriguez, lăsată fară cuvinte de cadoul primit de la Cristiano Ronaldo. Obiectul valorează 150.000 £

”Suntem încântați să anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire și abia așteptăm să-i cunoaștem.”, scria modelul în dreptul unei imagini în care apărea o ecografie.

Ulterior, însă, cuplul a dezvăluit că vor avea un băiețel și o fetiță. Aceștia sunt părinții unei fetițe, Alana, în vârstă de patru ani. Fotbalistul are, de asemenea, alți trei copii, pe Cristiano Jr, în vârstă de 11 ani, dar și pe gemenii Mateo și Eva, în vârstă de patru ani, născuți cu ajutorul unei mame surogat. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri