Jennifer Lawrence
Divertisment

Jennifer Lawrence, la plimbare în New York. / Foto: Profimedia

Cum a reacționat Jennifer Lawrence când a dat nas în nas cu o femeie îmbrăcată într-o rochie ca a ei. Momentul, pozat de paparazzi

Să fii o vedetă de prim rang și să te nimerești în același loc cu o altă persoană îmbrăcată exact ca tine poate fi o "tragedie" pentru multe dive. Mai ales dacă este vorba despre un eveniment, căci pe stradă, nu poți avea niciun control asupra trecătorilor pe lângă care mergi zi de zi. Ei bine, Jennifer Lawrence a pățit-o pe străzile aglomerate din New York și a avut o reacție delicioasă, deloc încrâncenată.

Citește și: Jennifer Lawrence, dezvăluiri despre cel mai dificil moment din viața ei: ”Am crezut că o să mor!”

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence și femeia cu rochie identică au început să râdă când au dat nas în nas./ Foto: Profimedia

În timp ce ieșise la plimbare cu două prietene și se îndreptau spre un salon de bronzat, blonda care a devenit mămică în urmă cu câteva luni a dat de o altă femeie care a ales să poarte în acea zi o rochie identică. Ținuta perfectă de vară, o rochie bej cu bretele subțiri și foarte lejeră, le-a venit perfect amândurora, mai ales că au purtat-o la fel de simplu accesorizat. În timp ce actrița de 31 de ani a ales sandale negre și o geantă neagră cu bretea maro, newyorkeza cu care s-a întâlnit pe același trotuar a purtat geantă și încălțări apropiate de nuanța gri-bej a rochiei.

Jennifer Lawrence
Jennifer, amuzată că a zărit o femeie îmbrăcată cu o rochie identică. / Foto: Profimedia
Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Ironia sorții a fost ca bruneta să treacă chiar prin fața lui Lawrence, care a avut un puternic moment de deja-vu. Actrița a izbucnit în râs, la fel ca femeia cu același gusturi vestimentare ca ale ei. Și-au aruncat priviri admirative și amuzate, parcă felicitându-se pentru bunul-gust, și au mers mai departe unde aveau treabă. Rochia "buclucașă" costă 625 de dolari.

Citește și: Cum a reacționat regina Letizia a Spaniei când a văzut o femeie îmbrăcată exact ca ea, la o gală. Rochia buclucașă costă 270 de lei

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri