William și Camilla, mama lui vitregă
Divertisment

William și Camilla, mama lui vitregă / Getty Images

Cum a reacționat prințul William când a aflat că mama lui vitregă, Camilla, va fi numită regină consoartă

Camilla, soția prințului Charles, va deveni regină consoartă și nu doar prințesă, cum era admis până acum, iar aceasta se bucură și de susținerea prințului William, potrivit unei surse apropiate citate de către Daily Mail.

În ciuda faptului că ducele de Cambridge nu a luat parte la procesul de decizie, surse apropiate acestuia au dezvăluit că acesta ”respectă hotărârea bunicii sale”.

Deși prințul William și Camilla nu au avut deloc o relație ușoară la început, acesta și-a arătat susținerea pentru aceasta.

Prințul William, Ducesa de Cambridge, Camilla Ducesa de Cornwall și Prințul Charles
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Prințul Charles și fiul său, William, au avut un cuvânt greu de spus în decizia reginei de a-i retrage titlurile prințului Andrew

”Ducele o susține. A vorbit cu tatăl lui, cu Charles și i-a oferit binecuvântarea.” a dezvăluit o sursă apropiată acestuia.

Totodată, sursa respectivă a vorbit și despre anumite probleme pe care William le-ar fi avut cu soția tatălui său la început, imediat după ce aceasta s-a căsătorit cu Charles.

”Nu au avut o relație ușoară. William nu s-a înțeles atunci nici cu tatăl lui. Dar acum vede că aceasta îl face fericit pe tatăl lui și acceptă. Relația lui cu prințul de Wales e mai bună decât a fost vredată. Nu e apropiat de mama lui vitregă, dar se înțeleg și respectă decizia bunicii sale.”, a mai precizat sursa respectivă. 

Citește și: Lucrurile mai putin cunoscute despre povestea de dragoste dintre Printul Charles si Camilla Parker Bowles

Camilla va deveni regină consoartă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a declarat într-un mesaj adresat naţiunii sâmbătă, în ajunul Jubileului său de Platină, că soţia fiului ei Charles, Camilla, ar trebui să fie regină consoartă atunci când prinţul o va urma la tron, transmite AFP.

Suverana, în vârstă de 95 de ani, şi-a exprimat „dorinţa sinceră”, într-un mesaj în ajunul împlinirii a 70 de ani de la urcarea ei pe tron, ca ducesa de Cornwall „Camilla să fie desemnată regină consoartă” atunci când Charles va fi rege.

Până în prezent era admis că Camilla, 74 de ani, a doua soţie a prinţului Charles, 73 de ani, va fi doar prinţesă consoartă.

Citește și: Poza rara cu Printesa Diana si Camilla Parker Bowles. Ipostaza uitata in care au fost surprinse fostele rivale

Această declaraţie indică faptul că regina pregăteşte viitorul după moartea ei şi că o stimează deosebit pe Camilla, care s-a căsătorit cu prinţul Charles în 2005 în cadrul unei ceremonii civile.

În decembrie, regina a promovat-o pe Camilla „Dame” a Ordinului Jartierei, cel mai prestigios ordin cavaleresc britanic, o onoare la care niciun alt soţ al copiilor ei nu a avut dreptul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri