adele plaja
Divertisment

Cum a reusit Adele sa slabeasca peste 50 de kilograme. Specialistii care au ajutat-o

Multi cred ca in spatele slabirii spectaculoase a lui Adele se afla o armata de oameni, dar se pare ca artista datoreaza noua silueta unui antrenor de fitness recomandat de Lady Gaga si a unui bucatar sugerat de Cameron Diaz.

Potrivit The Sunday Mirror, antrenorul de fitness din Los Angeles al lui Adele este Harley Pasternak, care a lucrat cu Rihanna si Katy Perry si pe care Lady Gaga i l-a recomandat in urma cu ceva vreme.

De asemenea, artista in varsta de 32 de ani l-ar fi angajat pe Jason Harley ca bucatar personal, la sugestia lui Cameron Diaz.

Potrivit sursei care a stat de vorba cu jurnalistii The Sunday Mirror, antrenamentele lui Adele dureaza 35 de minute si se desfasoara saptamana, timp de cinci zile.

"Adele se simte incredibil in acest moment, iar pierderea in greutate se datoreaza multor elemente, mai ales exercitiilor sugerate de Harley si meniului Sirtfood pregatit de Jason Harley", ar fi marturisit sursa.

Potrivit publicatiei, cantaretea a inceput sa urmeze dieta Sirtfood, care presupune consumarea multor produse vegetale precum fructe, nuci, rucola, ceapa si telina.

Regimul Sirtfood ar avea capacitatea de a regla metabolismul si a tine sub control balonarea si procesul de imbatranire. La inceputul lui, se recomanda consumul a 1000 de calorii pe zi, timp de trei zile consecutive.

In aceasta perioada, se consuma neaparat un suc verde de trei ori pe zi si o masa cu produse naturale, care contin sapte proteine, inainte de ora 19.

Printre alimentele care contin aceste proteine se numara kale, vinul rosu, capsunele, ceapa, soia sau ciocolata neagra.

Potrivit specialistilor de la Healthline, desi dieta da rezultate impresionante la inceput, ea nu trebuie tinuta pe termen lung intrucat poate afecta anumite functii ale corpului.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri