Lady Gaga la premiile Oscar 2023/ Profimedia
Divertisment

Lady Gaga la premiile Oscar 2023/ Profimedia

Cum a reușit Lady Gaga să scape de machiaj așa de repede la premiile Oscaruri: „Vreau doar să știu ce demachiant folosește”

Momentul când Lady Gaga a apărut la premiile Oscar fără pic de machiaj, după ce în urmă cu doar câteva minune avea fața plină de produse de înfrumusețare, i-a surprins total pe fani. Internauții au cerut lămuriri cu privire la modul în care vedeta a arătat atât de bine nemachiată, iar make-up artistul cântăreței a oferit toate informațiile de care aceștia au avut nevoie. 

Sarah Tanno, care este un cunoscut make-up artist din America, a postat la începutul săptămânii mai multe imagini cu șervețele, dischete de bumbac și multe bețișoare de urechi pline de machiaj. Acestea au fost folosite pentru a-i curăța fața lui Lady Gaga, înainte ca aceasta să urce pe scenă pentru momentul său la premiile Oscar, acolo unde a renunțat la rochia sa elegantă și s-a schimbat într-o ținută lejeră.  

„Urmele”, a scris Tanno la descrierea imaginii postate pe rețeaua de socializare. 

Postare Sarah Tanno/ Foto: Instagram

Citește și: Lady Gaga a apărut fără machiaj la premiile Oscar. Artista a optat pentru blugi rupți în timpul concertului

Această postare vine după ce mai mulți internauți au fost șocați de momentul vedetei de la Hollywood, dezvăluind că a arătat uimitor pentru cât de repede s-a demachiat. 

„Vreau doar să știu ce demachiant folosește Lady Gaga”, a scris o persoană pe Twitter, în timp ce alta a glumit: „Scuze, dar cum a reușit Lady Gaga să îndepărteze atât de repede acest machiaj fără pete? Dacă mă spăl pe față de 5 ori, tot mă duc în pat arătând ca Joker.”

Tanno nu a dezvăluit încă ce demachiant magic a folosit pe Lady Gaga, dar ea a declarat pentru Harper’s Bazaar în urmă cu câțiva ani că este fană a demachiantului pentru ochi cu dublă acțiune. Chiar și așa, orice produs ar fi folosit make-up artistul, acesta nu a lăsat nicio urmă de machiaj pe fața artistei, ba chiar i-a lăsat tenul luminos și fără imperfecțiuni. 

Citește și: Rochia pe care a purtat-o Lady Gaga la învestirea președintelui Joe Biden era una antiglonț: "Nimeni nu a știut"

Cântăreața, a cărei piesă „Hold My Hand“ a fost nominalizată la categoria Cel mai bun cântec, a surprins cu o transformare, renunțând la rochia Versace și purtând un tricou larg și blugi rupți. Lady Gaga a evoluat pe scenă într-o ținută foarte simplă, fără pic de machiaj. Ea și-a prins părul într-o coadă împletită, fiind mai naturală ca niciodată.

„Este profund personal pentru mine”, a spus ea. „Cred că avem nevoie unii de alții. Avem nevoie de multă iubire pentru a merge prin această viață. Toți avem nevoie de un erou uneori - există eroi în jurul nostru, în locuri neprevăzute. Dar s-ar putea să descoperi că poți fi propriul tău erou, chiar dacă te simți rupt în interior.”, a mai completat artista, potrivit People.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri