Cum arată acum fiica Madonnei. Profimedia
Divertisment

Cum arată acum fiica Madonnei. Profimedia

Cum arată acum fiica Madonnei. Tânăra seamănă foarte mult cu mama ei în adolescență: „Este incredibilă în tot ceea ce face”

Fiica Madonnei, Lourdes, arată identic cu mama ei faimoasă în fotografiile făcute publice de vedetă. Asemănarea lor este una neobișnuită, mai ales în perioada în care artista pop era în liceu. 

Recent, Madonna a împărtășit cu fanii ei mai multe fotografii cu ea din timpul liceului, având un look diferit de cel cu care ne-a obișnuit. Artista era brunetă, iar fanii au putut observa imediat cât de mult seamănă fiica acesteia, Lourdes, cu varianta Madonnei din adolescență. 

Madonna este de nerecunoscut brunetă, iar asemănarea dintre ele este izbitoare. Artista a urmat Rochester Adams, din Michigan, unde a fost studentă la categoria A și a fost membră atât a clubului de teatru, cât și a echipei de majorete. Aceasta a terminat școala în 1974 și a primit o bursă de dans la Universitatea din Michigan. Cântăreața a renunțat ulterior la facultate pentru a se muta la New York, unde și-a început cariera de artist. 

Citește și: Lourdes Leon, adevărul despre relația cu mama ei: ”Mi-a controlat toată viața!” Cum a reușit să devină independentă

Madonna își adora fiica, pe care o are cu fostul ei partener, Carlos Leon. Tânăra îi moștenește talentul la dans și este pe cale să o urmeze în cariera de succes. Artista a vorbit despre relația ei cu primul său copil, recunoscând că nu are ambiția pe care a avut-o ea din cauza rețelelor de socializare, dar fiica ei a fost „nebun de talentată”.

„Sunt verde de invidie pentru că este incredibilă în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, este o actriță grozavă, cântă frumos la pian, este mult mai bună decât mine în ceea ce privește talentul. Dar nu are aceeași unitate. Simt că rețelele de socializare o chinuie și o fac să simtă: „Oamenii îmi vor da lucruri pentru că sunt fiica ei”. Încerc să-i dau exemple de alți copii ai celebrităților precum Zoe Kravitz, de exemplu, care trebuie să treacă prin acel „Oh, da, ești fiica lui.... Dar în cele din urmă, ești luat în serios pentru ceea ce faci. Trebuie doar să continui. Dar are ea aceeași dorință pe care o am eu? Nu. Dar are și o mamă, iar eu nu. Ea a crescut cu bani, iar eu nu. Deci totul decurge diferit. Dar ce pot face? Nu mă pot fixa pe asta. Trebuie doar să fac tot posibilul”, a declarat Madonna. 

Cum arată acum fiica Madonnei. Profimedia
Cum arată acum fiica Madonnei. Profimedia

Madonna este mamă a șase copii

Madonna este, de asemenea, și mama lui Rocco, pe care îl are cu fostul soț Guy Ritchie. Cântăreața i-a adoptat pe David Banda în 2006, pe Mercy James în 2009 și pe gemenii Esther și Stella Mwale în 2017, din Malawi. 

Citește și: Madonna dezvăluie unul dintre cele mai mari regrete din carieră. A refuzat să joace în „Matrix”

Aceasta și-a mutat familia la Lisabona, Portugalia, pentru ca David să-și poată continua cariera de fotbal promițătoare. Ea l-a lăudat pe adolescent pentru determinarea sa în timpul unui interviu pentru Vogue, dezvăluind că se poate vedea cel mai mult în David.

„Ceea ce are el mai mult decât orice este concentrarea și determinarea. Sunt destul de sigură că a primit-o de la mine. El este cel cu care am cele mai multe în comun. Simt că mă înțelege, are mai mult din ADN-ul meu decât oricare dintre ceilalți copii ai mei de până acum”, a spus Madonna. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?