Anne Hathaway
Divertisment

Anne Hathaway / Getty Images

Cum arată Anne Hathaway într-o zi obișnuită. Actrița, fotografiată fără pic de machiaj, la 40 de ani: ”Tu nu îmbătrânești deloc!”

Anne Hathaway, actrița în vârstă de 40 de ani, este recunoscută pentru aparițiile impecabile, pe care le-a avut de-a lungul anilor la diferite evenimente, însă ea nu ratează ocazia de a le arăta fanilor și cum arată într-o zi obișnuită, când nu poartă machiaj.

Citește și: Anne Hathaway dovedește din nou că e „style icon”. Patru ținute super șic cu care a făcut furori la promovarea „Armageddon Time”

În vârstă de 40 de ani, actrița, care este cunoscută pentru rolurile interpretate în ”The Princess Diaries” și ”The Devil Wears Prada”, a mizat întotdeauna pe naturalețe și pare să se simtă bine în pielea ei, căci de curând s-a fotografiat fără pic de machiaj și a făcut publică fotografia pe rețelele sociale.

Actrița, pentru care timpul pare să stea pe loc, și-a surprins prietenii virtuali cu o imagine în care apare în pat, fără pic de machiaj, având aspectul acela de proaspăt trezită din somn.

Anne Hathaway

Citește și: Anne Hathaway, într-o zi obișnuită. Actrița, în pantaloni scurți și cu un look natural, fotografiată în timp ce-și chema un taxi

Evident, imaginea inedită a stârnit numeroase reacții din partea prietenilor virtuali, aceștia fiind impresionați de felul în care aceasta arată la 40 de ani: ”Pur și simplu nu îmbătrânește!”, ”Tu nu îmbătrânești, ce se întâmplă?”, ”Cea mai frumoasă!”, ”E impresionant cum trece timpul peste tine, arăți perfect!”

Anne Hathaway nu a fost prima alegere pentru rolul din „Diavolul se îmbracă de la Prada”

În „Diavolul se îmbracă de la Prada”, Anne devine asistenta redactorului-șef al unei prestigioase reviste de modă (personaj jucat de Meryl Streep), iar viața ei personală va fi dată peste cap, în timp ce cariera sa ia însă avânt.

În 2021, regizorul David Frankel a dezvăluit că Hathaway nu a fost prima alegere pentru rolul Andy Sachs.

„Am început să negociem cu Annie, dar asta nu a mers bine cu studioul”, a declarat Frankel pentru Entertainment Weekly. „I-am oferit de trei ori rolul lui Rachel McAdams. Studioul era hotărât să o aibă, iar ea era hotărâtă să refuze”.

Între timp, Hathaway nu a acceptat înfrângerea, iar când s-a întâlnit cu Elizabeth Gabler, pe atunci șefa studioului Fox 2000, i-a explicat „de ce trebuie să joace acest rol”.

Gabler a lăudat-o pe Hathaway pentru „campania” ei, pentru cât de persistentă a fost și a divulgat că Anne i-a lăsat un mesaj simpatic și Carlei Hacken (șefaFox) chiar în grădina ei zen, pe care scria: „Angajați-mă”.

David Frankel a mai povestit că după ce Streep a urmărit performanța lui Hathaway în „Brokeback Mountain” a vrut să „se întâlnească cu ea” și a prezis că „vor lucra bine împreună”.

„Am așteptat cu răbdare până a venit rândul meu și am primit telefonul. A fost cel mai ușor da din lume pe care l-am dat”, a povestit Hathaway. „Îmi amintesc momentul în care am aflat că am primit rolul, pur și simplu am început să alerg și să țip prin apartamentul meu: Voi fi în The Devil Wears Prada!”.

Anterior, Hathaway și-a șocat fanii dezvăluind că ea a fost de fapt a noua alegere pentru rolul Andy în „The Devil Wears Prada”. Printre numele dorite: Scarlett Johansson, Natalie Portman, Kate Hudson, Kirsten Dunst, Juliette Lewis și Claire Danes.

Anne Hathaway este căsătorită cu Adam Shulman și au împreună doi copii.

Etichete: machiaj , anne hathaway

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri