Demi Moore/ Profimedia
Divertisment

Demi Moore/ Profimedia

Cum arată Demi Moore fără machiaj la vârsta de 59 de ani. Fiica actriței, reacție inedită: „Oh, Doamne! Pielea ta arată super”

Demi Moore arată foarte bine la vârsta de 59 de ani, iar acest lucru se poate observa și în ultima postare a ei de pe rețelele sociale. Actrița s-a fotografiat fără pic de machiaj, în timp ce se relaxa.

În fotografiile de pe rețelele sociale, Demi Moore s-a fotografiat în timp ce se relaxa cu o baie fierbinte. Fără să stea pe gânduri, ea și-a făcut un selfie în care se poate vedea că nu poartă machiaj, iar apoi a făcut publică imaginea pe Instagram, stârnind o mulțime de reacții. Sunt puține momentele când aceasta alege să se afișeze nemachiată, din acest motiv fanii au fost uimiți și s-au grăbit să-i lase comentarii celebrei actrițe. 

Citește și: Întinerește pe zi ce trece. Demi Moore a impresionat la un eveniment monden cu alegerea vestimentară și chipul lipsit de riduri

„Baie fierbinte dimineața devreme și meditație.”, a scris Demi Moore în timp ce zâmbea în fotografia postată pe rețelele de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Arăți uimitor”/ „Așa frumoasă”/ „Superbă”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de fani la fotografia postată de Demi Moore. 

De asemenea, printre cei care i-au lăsat comentarii au fost și prieteni de-ai vedetei și membri din familie. Fiica acesteia, Scout Willis, în vârstă de 30 de ani a scris: ”Oh, Doamne! Pielea ta arată super”, în timp ce actrița Debi Mazer a complimentat-o cu: „Fresh”. Tommy Dorfman s-a rezumat la cuvântul „Minunată” și a apreciat fotografia acesteia. 

Demi Moore a fost criticată pentru că și-ar fi făcut operații estetice

Zvonurile au început atunci când Demi Moore a apărut în cadrul show-ului de modă Fendi, din Paris. Aproape de nerecunoscut, actrița a șocat internetul prin chipul ei complet schimbat, obrajii proeminenți și liniile, care porneau din colțul gurii.

profimedia-0586494692

În urma mai multor acuzații cum că aceasta ar fi suferit intervenții estetice nereușite, Dr. Corey L Hartman, un dermatolog certificat, a declarat pentru Dailymail că cel mai probabil zvonurile sunt adevărate: „Deși această apariție poate fi o urmare a machiajului și a luminii, pare, totuși, că Demi ar fi suferit o intervenție de îndepărtare a grăsimii bucale exagerată. Acest lucru pare să fi cauzat ca fillerele dermice să producă acel aspect în obraji.”

Citește și: Demi Moore, prima reacție după ce fiica ei a fost cerută de soție: ”O zi fericită pentru toată familia!”

Alții au considerat că Demi și-ar fi muscat obrajii pentru a obține acel look de model, lucru frecvent în lumea modei. Oricare ar fi adevărul, chipul lui Demi Moore pare să fi revenit la normal, fără acele linii șocante de pe obraji.

Etichete: piele , fara machiaj , demi moore

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?