Demi Moore
Divertisment

Demi Moore, Foto: Profimedia

Întinerește pe zi ce trece. Demi Moore a impresionat la un eveniment monden cu alegerea vestimentară și chipul lipsit de riduri

La 58 de ani, Demi Moore își păstrează aceleași trăsături delicate din tinerețe, de parca timpul ar fi stat în loc pentru faimoasa actriță. Invitată la un eveniment ce onorează femeile de la Hollywood, starul din "Ghost" a impresionat cu alegerea vestimentară și chipul lipsit de riduri.

Actrița s-a aflat printre celebritățile prezente la cea de-a 27-a ediție a evenimentului "Women în Hollywood", găzduit de Elle.

Demi Moore,

Ediția de anul acesta a avut loc la Academy Museum of Motion Pictures, în Los Angeles și a premiat nouă femei remarcabile pentru contribuțiile creative și culturale pe care le-au adus în lumea muzicii, a filmului, a televiziunii și nu numai. Acestea sunt Angelina Jolie, Halle Berry, Jodie Comer, Gemma Chan, Jennifer Hudson, Rita Moreno, Lauren Ridloff, Gal Gadot și Șalmă Hayek.

Citește și: Salma Hayek și fiica ei de 14 ani, de mână pe covorul roșu de la premiera "The Eternals". Valentina este o adolescentă cochetă

Deși nu a fost una dintre celebritățile premiate, Demi Moore a atras atenția cu ținuta impecabilă în care a călcat pe covorul roșu. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu un lanț auriu peste umăr, marca Schiaparelli, actrița și-a pus în valoare silueta trasă prin inel. De asemenea, cocul elegant i-a lăsat la vedere chipul luminos, lipsit de riduri.

Demi Moore,

Citește și: Cum arată astăzi, la 72 de ani, Ivana, fosta soție a lui Donald Trump. A ieșit într-o ținută tinerească pe străzile din New York

În materie de accesorii, Demi Moore a completat rochia superbă cu brățări masive, aurii, o pereche de cercei tip candelabru și o pereche de sandale simple, negre.

Demi Moore,

Etichete: demi moore

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri