Katherine Schwarzenegger Hosts Galentine's Day Glow With Biossance
Divertisment

Katherine Schwarzenegger. Getty Images

Cum arată fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, la patru luni de când a devenit mamă

Katherine Schwarzenegger, fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, a fost surprinsă în timp ce se plimba cu fiica ei, Lyla Maria.

Fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, Katherine și partenerul ei, Chris Pratt, au devenit părinți în vara acestui an, iar de atunci aceasta e în culmea fericirii. De curând, Katherine a fost surprinsă pe străzile din Santa Monica, SUA,  în timp ce se plimba cu fiica ei în vârstă de patru luni.

Citește și: Chris Pratt si Katherine Schwarzenegger s-au casatorit. Prima fotografie cu mirii

Îmbrăcată într-o ținută lejeră, precum niște colanți și un hanorac peste care a asortat o vestă, Katherine a fost surprinsă în timp ce se plimba cu fiica ei de patru luni, pe care a așezat-o într-un marsupiu din denim.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit pe 8 iunie 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc la ferma San Ysidro în Montecito, California.

Citește și: Jane Seymour, mandra de fiica ei. Cat de frumoasa este Katherine

În vara acestui an, pe 10 august, ei au devenit părinții unei fetițe. Pentru Katherine, autoarea cărții „The Gift of Forgiveness”, este primul copil, în timp ce soțul ei mai are un băiat pe nume Jack, în vârstă de 7 ani, născut în timpul căsniciei cu Anna Faris.

Credit foto: Getty Images, Profimedia Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri