Chris Pratt nunta
Divertisment

Fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, s-a casatorit cu actorul american Chris Pratt.

Chris Pratt si Katherine Schwarzenegger s-au casatorit. Prima fotografie cu mirii

Actorul american Chriss Pratt, in varsta de 39 de ani, si fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, s-au casatorit.

Cei doi s-au logodit la inceputul anului, iar acum, cateva luni mai tarziu, si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc in Montecito.

La eveniment au luat parte doar prietenii apropiati si familia. Desigur, fiul lui Chris, in varsta de sase ani, si fratii lui Katherine, Patrick, Christopher si Christina nu au lipsit.

Conform unor surse citate de People, "locul a fost frumos. O multime de flori si plante peste tot. A fost un decor foarte romantic pentru o nunta. Intreaga familie a facut poze, inclusiv parintii ei, Maria si Arnold. Toata lumea a parut fericita".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi sunt impreuna din iunie 2018, iar in luna ianuarie a acestui an, Chris a dezvaluit ca frumoasa Katherine urmeaza sa ii devina sotie. In varsta de 29 de ani, noua doamna Pratt este fiica lui Arnold si a jurnalistei Maria Shriver.

In trecut, Chris Pratt a mai fost casatorit cu Anna Faris, de care s-a despartit in 2017, dupa un mariaj de aproape noua ani.

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri