kate moss
Divertisment

Kate Moss / Foto: Profimedia

Cum arată Kate Moss fără pic de machiaj, la 49 de ani, după ce acum două decenii o ținea numai în petreceri îmbibate în alcool

Kate Moss, una dintre cele mai cunoscute figuri ale anilor '90, când vine vorba de prezentări de modă, a fost surprinsă zilele trecute la o plimbare de una singură, pe străzile din Londra. Britanica ajunsă la 49 de ani a ieșit din casă fără strop de machiaj.

Din ce în ce mai multe vedete au "curajul" de a apărea nemachiate în public, lucru care nu prea se întâmpla cu ani în urmă. Kate Moss a adoptat acest "trend" și nu s-a ferit de fotografii care au reperat-o rapid pe stradă.

Citește și: Petrecerile nesfârșite i-au distrus sănătatea. Kate Moss, adevărul despre programul pe care l-a urmat pentru a se vindeca

Kate Moss nemachiata
Kate Moss, pozată de paparazzi fără urmă de machiaj, pe străzile din Londra / Foto: Profimedia

Kate Moss nu are o siluetă cu mult diferită față de perioada când făcea legea pe podiumurile de modă. Afișează, de asemenea, un chip fără riduri. De câțiva ani, supermodelul a renunțat la stilul de viață haotic pe care-l ducea acum mai bine de 20 de ani, când participa la petreceri nesfârșite îmbibate în alcool și fum de țigară și când nu dădea nicio importanță somnului. În 2005 a fost implicată într-un scandal, după ce a fost pozată la o petrecere lângă o masă pe care erau mai multe linii de praf alb.

Acum nu mai iese la fel de mult, a renunțat la alcool, face yoga zi de zi pentru a gestiona stresul și chiar a lansat un brand care promovează stilul de viață sănătos.

Citește și: Kate Moss, în rochie total transparentă la un eveniment. Supermodelul de 48 de ani n-a lăsat mult loc imaginației

Anul trecut au apărut speculații conform cărora Kate și-ar fi făcut un lifting facial, scrie Daily Mail, dar vedeta nu a confirmat niciodată informația, deși pielea ei e mai strălucitoare, ridurile sunt reduse și întreg chipul e mai proaspăt și mai plin.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri