kate moss
Divertisment

Kate Moss / Foto: Profimedia

Kate Moss, în rochie total transparentă la un eveniment. Supermodelul de 48 de ani n-a lăsat mult loc imaginației

De numele lui Kate Moss se leagă o perioadă legendară în industria modei. Britanica a fost, în anii 90, una dintre cele mai cerute modele de marile case pentru prezentări ș pictoriale. Și acum, la 48 de ani, este în formă maximă și ar putea oricând să urce pe podium.

Citește și: Kate Moss recunoaște că ședința foto cu Mark Wahlberg, din 92, a fost o experiență teribilă: "Totul era despre el. M-am simțit vulnerabilă"

kate moss
Și la 48 de ani, Kate Moss are o siluetă de model. / Foto: Profimedia

Serile trecute, Kate Moss a participat la un eveniment ce s-a desfășurat la Muzeul de Artă Modernă din New York. Aceasta a întors toate privirile când a pășit pe covorul roșu într-o rochie inedită și curajoasă. Transparentă, cu glugă, ținuta de un verde măsliniu i-a lăsat lenjeria la vedere și tot spatele gol, dar a avut decupaje și în zona abdomenului.

kate moss
Și la 48 de ani, Kate Moss are o siluetă de model. / Foto: Profimedia

La capitolul accesorii, Moss a plusat cu un colier cu pandativ mare, cercei tip candelabru și mai multe brățări. Părul i-a fostr strâns într-un coc în vârful capului, pe care și-a ținut gluga rochiei, iar ochii i-au fost puternic marcați cu un creion negru.

Citește și: Petrecerile nesfârșite i-au distrus sănătatea. Kate Moss, adevărul despre programul pe care l-a urmat pentru a se vindeca

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri