Kate Moss
Actualitate

Kate Moss / Getty Images

Petrecerile nesfârșite i-au distrus sănătatea. Kate Moss, adevărul despre programul pe care l-a urmat pentru a se vindeca

Kate Moss, supermodelul anilor '90, a vorbit despre stilul de viață haotic pe care l-a avut ani de zile la rând și a mărturisit că acesta i-au distrus glandele adrenale și sistemul nervos.

În vârstă de 48 de ani, modelul legendar a dezvăluit că programul de somn haotic și petrecerile la care lua parte și care erau, evident, ”condimentate” de alcool, și-au lăsat amprenta asupra sănătății ei, distrugându-i glandele adrenale și sistemul nervos. Ea s-a ”trezit”, însă, la timp și a urmat nu mai puțin 12 pași pentru a se recupera.

Citește și: Kate Moss recunoaște că ședința foto cu Mark Wahlberg din 92 a fost o experiență teribilă: Totul era despre el. M-am simțit vulnerabilă

”Am învățat să am grijă de mine, să fiu conștientă de defectele mele, să știu cine sunt. Și să nu-mi fie teamă.”, a mărturisit ea în cadrul unui interviu pentru Vogue, potrivit Daily Mail.

”Am meditat în fiecare zi, am făcut meditație transcedentală, am înotat, am încercat totul.”, a mai spus ea.

Glandele adrenale sau suprarenale, așa cum mai sunt cunoscute, produc hormoni care ajută la reglarea metabolismului, întăresc sistemul imunitar și, totodată ajută la normalizarea tensiunii arteriale și combat stresul.

Citește și: Lottie, sora lui Kate Moss, și-a etalat corpul perfect și multele tatuaje într-un costum de baie cu decupaje

Toate aceste schimbări făcute de Kate Moss pentru a-și redobândi sănătatatea au ajutat-o să se gândească la deschiderea unei noi afaceri, și anume Cosmoss, o companie ce promovează stilul de viață sănătos și care va fi lansată luna aceasta. Mai exact, modelul comercializează pe noul site  seruri de înfrumuseţare cu CBD (canabidiol) şi colagen la preţul de 105 lire sterline (aproximativ 120 de euro), ceaiuri (20 de lire sterline) şi parfumuri "sacre" (120 de lire sterline), care vor "să echilibreze corpul şi sufletul cu mediul natural şi cu ciclurile circadiene".

Kate Moss și-a dorit să fie model dintotdeauna

Kate Moss a devenit celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein. Kate Moss este astăzi un top-model de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei (are 1.70 metri – n.r.), pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Citește și: Secretul siluetei ei unice. Cum a ajuns Kim Kardashian să aibă o talie minusculă

Kate Moss a visat dintotdeauna să devină model, însă la început mama ei n-a susținut-o în carieră.

Mama mea era barmaniţă, iar atunci când m-am apucat de modeling mi-a zis ceva de genul «De ce nu poţi fi şi tu normală?» la care eu m-am întors spunându-i «De ce crezi că tu eşti aia normală?» . Atunci ea mi-a zis «Gata. Dacă tu chiar îţi doreşti să faci asta, eşti pe cont propriu.» şi eu spuneam « OK, bine».”, povestea supermodelul.

Etichete: sanatate , kate moss

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri