kim kardashian copii north
Divertisment

Kim Kardashian, North West

Cum arată la 7 ani cel mai expus copil de pe planetă. North West, fiica lui Kim Kardashian și a lui Kanye West, un copil super talentat

O știm încă de când era bebeluș și practic a crescut sub ochii noștri. Deși Kim Kardashian nu voia inițial să își expună fiica, până la urma nu a rezistat tentației de a o arăta lumii întregi. Acum, la 7 ani, North West este unul dintre cei mai expuși copii de pe planetă: mama sa postează imagini cu ea pe Instagram, iar paparazzi nu ratează să o fotografieze, ca pe orice membru al familiei Kardashian.

Givenchy : Front Row - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015

North West, un copil super talentat: a pictat un tablou care i-a uimit până și pe experți

Ca orice mamă, Kim Kardashian se mândrește cu copiii ei. De curând, vedeta de reality show a postat o imagine cu un tablou pe care susține că l-a pictat fiica sa cea mare, North. Imaginea a stârnit o mulțime de controverse pe internet, fiind mulți cei care nu au crezut că micuța este adevărata autoare a picturii.

“Fiica mea și cea mai buna prietenă a ei au luat lecții de pictură, iar talentul și creativitatea lor sunt încurajate. Cum îndrăzniți să să faceți asemenea acuzații?”, a spus Kim Kardashian.

În cadrul unui interviu din 2019 pentru Vogue Arabia, Kim Kardashian spunea despre North că “parcă e sora geamănă a lui Kanye. Este atât de creativă, expresivă” și că are personalitatea soțului ei.

VEZI SI: Surorile Kardashian-Jenner, paradă de costume de baie pe Instagram. Cum arată imaginea de 10 milioane de like-uri

Kim Kardashian și Kanye West au patru copii, dar sunt în pragul divorțului

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tabloidele scriu că este numai o chestiune de timp până când Kim Kardashhian și Kanye West vor divorța. Copiii, cel mai probabil, vor rămâne la Kim.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri