"China: Through The Looking Glass" Costume Institute Benefit Gala - Alternative Views
Divertisment

Photo by Mike Coppola/Getty Images

Kim Kardashian, înșelată de Kanye West cu un bărbat? Ce spune Jeffree Star despre zvonurile care au făcut înconjurul lumii: ”E stupid!”

Kim Kardashian și Kanye West sunt în centrul atenției de când s-a aflat că diva care i-a dăruit patru copii a angajat un avocat specializat în divorțuri. Ba mai mult, artistul a stârnit controverse, întrucât s-a spus că ar avea o relație cu nimeni altul decât Jeffree Star, un cunoscut make-up artist și CEO al companiei Jeffree Star Cosmetics.

La scurt timp după ce Ava Louise, o creatoare de conținut de pe TikTok, urmărită de peste 500.000 de persoane, cunoscută în urma unei provocări în care s-a filmat în timp ce lingea capacul de la toaletă dintr-un avion, a declarat că nu este nicio surpriză că cei doi vor divorța, deoarece Kanye „este cu un guru în frumusețe foarte cunoscut”. Acum, însă Jeffree Star a rupt tăcerea.

Citește și: Cum arată în realitate actrița care o interpretează pe Penelope în Bridgerton. Fanii, șocați de vârsta reală a actriței Nicola Coughlan

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

”Sunt singur... Nu mă culc cu nimeni. Zvonul ăsta e ciudat... e stupid. Vreau doar să zic că mie îmi plac bărbații foarte înalți”, a spus el în cadrul unui videoclip făcut public.

World Premiere Of Touchstone's "Step Up 2 The Streets" - Arrivals

”Eu și Kanye nu am ieșit niciodată împreună, tocmai de aceea această povestea este atât de amuzantă. Înțeleg de ce lumea râde de chestia asta”, a mai adăugat el.

De asemenea, spusele bărbatului au fost ”întărite” și de o sursă apropiată familiei Kardashian, care s-a grăbit să declare pentru E! News că ”zvonurile despre Jeffree și Kanye nu conțin niciun pic de adevăr”.

Citește și: Pink, mesaj neașteptat la aniversarea a 15 ani de căsnicie: ”Uneori, a fi încăpățânat dă roade!”

Toată povestea, pe care ziarele americane o califică despre ”cea mai controversată a anului 2021” a fost declanșată de vedeta TikTok Ava Louise, care a insinuat că West și Star sunt implicați într-o idilă.

Kanye s-a combinat cu un beauty guru foarte faimos, un bărbat, o mulțime de oameni din showbiz știu asta de ceva timp”, a spus Louise.

Star i-a dat replica: ”Cred că o anume tipă a spus o minciună pe Tiktok care a devenit virală. Ea insinuează că Kim și Kanye divorțează pentru că un celebru influencer se culcă cu Kanye”.

Citește și: Jennifer Aniston, adevărul despre divorțul de Brad Pitt. Actrița a rupt tăcerea: ”Relația scârția înainte de apariția Angelinei Jolie!”

Kim Kardashian și Kanye West, divorț de miliarde de dolari

Kim Kardashian și Kanye West s-ar îndrepta spre divorț după șapte ani de căsnicie. Cei doi au de împărțit, însă, mai bine de mai bine de jumătate din cele 2,2 miliarde de dolari îi va reveni controversatului rapper american.

Cei doi dețin, totodată, un portofoliu imobiliar impresionant, la peste 100 de milioane de dolari, cea mai importantă proprietate fiind reședința de 1.456 de metri pătrați din Hidden Hills, California.

În timp ce Kanye West are o avere estimată la 1,26 miliarde de dolari, Kim Kardashian are o avere ce se ridică la aproape 750 de milioane de dolari. De asemenea, Kanye West unicul deținător al drepturilor asupra Yeezy, brand de încălțăminte cunoscut în special pentru adidașii săi care costă peste 200 de dolari.

Kim și Kanye au împreună patru copii: North (născută în 2013), Saint (născut în 2015), Chicago (născută în 2018), și Psalm (născut în 2019). Vedeta a mai fost măritată de două ori. Prima dată s-a căsătorit cu producătorul muzical Damon Thomas, în anul 2000.

În anul 2004, cei doi au divorțat. În anul 2011, avea parte de o căsnicie record. S-a recăsătorit cu jucătorul de baschet Kris Humphries. Mariajul celor doi a durat numai 72 de zile.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri