Penelope Cruz
Divertisment

Penelope Cruz / Foto: Profimedia

Cum arată Penelope Cruz într-o zi obișnuită, la cafea cu un prieten. Actrița a renunțat de curând la părul brunet

În urmă cu câteva săptămâni, Penelope Cruz a făcut o schimbare de look care o prinde de minune. A renunțat la părul brunet pentru o podoabă capilară mai deschisă la culoare, un blond miere cald, perfect pentru vară.

Nu e pozată zi de zi de paparazzi, ca alte vedete care preferă să fie tot timpul în centrul atenției, dar atunci când se întâmplă, fanii actriței spaniole observă că preferata lor arată la fel de bine și în haine normale, de stradă, nu numai în ținute elaborate, speciale pentru covorul roșu. Zilele trecute, Penelope a fost surprinsă la cumpărături de alimente și la o cafea, alături de un prieten cu care a vorbit și gesticulat de zor.

Penelope Cruz
Penelope Cruz a mers la supermarket și la o cafea cu un prieten. / Foto: Profimedia

Citește și: O lume întreagă o admiră pentru cum arată la 49 de ani. Care sunt secretele frumoasei Penelope Cruz

Într-o pereche de blugi negri, o cămașă colorată cu mânecă scurtă și papuci cu însemnele Chanel, soția lui Javier Bardem a fost la fel de frumoasă ca la orice eveniment la care participă. Machiată cu accent pe ochi și cu părul dat ștrengărește într-o parte, naturală și în aspect, dar și în purtare, vedeta de 49 de ani arată tânără și proaspătă.

Penelope Cruz
Penelope, superbă și în pozele de paparazzi, nu numai la evenimente. / Foto: Profimedia

Pentru a fi mereu în formă, Penelope face sesiuni de antrenament cardio și de forță, de trei până la patru ori pe săptămână, practică meditația, nu ține nicio dietă de slăbire, dar evită zahărul, lactatele și glutenul.

Citește și: Penelope Cruz, în fustă mini cu crăpătură pe covorul roșu. Actrița de 48 de ani, superbă la o premieră în Spania, țara ei natală

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri