penelope
Frumusete

Penelope Cruz. Profimedia/Getty Images

O lume întreagă o admiră pentru cum arată la 49 de ani. Care sunt secretele frumoasei Penelope Cruz

Penelope Cruz a mers recent în India, pentru a participa la Gala NMACC, una plină de staruri, și a impresionat cu apariția ei, debordând de senzualitate. Vedeta de cinema, care împlinește 49 de ani în câteva zile, a fost magnet de priviri într-o rochie șic roz, cu o crăpătură impresionantă, ce i-a dezvăluit picioarele perfecte, o creație vestimentară semnată Tamara Ralph. 

Dar care sunt secretele frumoasei actrițe spaniole? S-au întrebat adesea mulți.

Pentru a fi mereu în formă, Penelope face sesiuni de antrenament cardio și de forță, de trei până la patru ori pe săptămână, practică meditația, nu ține nicio dietă de slăbire, dar evită zahărul, lactatele și glutenul, scrie womenshealthmag.com.

După evenimentul din India, Penelope a postat o mulțime de fotografii pe Instagram, iar comentariile au curs pe rețeaua de socializare. „Nimeni ca tine”, i-au transmis la unison fanii. „Arăți uimitor.”

Penelope Cruz explică de ce copiii ei și ai lui Javier Bardem nu au voie să aibă conturi pe rețelele sociale

Penelope Cruz attends the NMACC Gala in Mumbai, India
Penelope Cruz, NMACC Gala în Mumbai, India. Profimedia

Peneope este foarte discretă când vine vorba de viața ei personală, dar recent, într-un interviu pentru The New York Times, a împărtășit mici secrete, cum ar fi acela că anii de balet au învățat-o să fie puternică.

37th Goya Awards - Red Carpet
Penélope Cruz, în Andalusia, Goya Awards. Profimedia

„Faptul că degetele de la picioare îți sângerează, dar tu continui să dansezi cu zâmbetul pe față, asta te modelează cu adevărat”, a spus ea, menționând că avea repetiții care durau și patru ore când era copil.

Într-o altă discuție, dar cu Elle Canada, Cruz a dezvăluit că acum îi place să se concentreze pe antrenamentele HIIT și pe cele de forță.

Penelope Cruz lors de la première du film L'immensità au cinéma Pathé Beaugrenelle à Paris
Penelope Cruz. Premiera L'immensità. Profimedia

„Dacă nu lucrez, încerc să fac mișcare dimineața”, a explicat ea. Are în program doar antrenamente de rezistență și un pic de cardio, timp de o oră, de trei sau patru ori pe săptămână. Ea a punctat că aceste exerciții o ajută, de fapt, să se relaxeze. Somnul este, de asemenea, o parte importantă a stării ei de sănătăte, împreună cu meditația transcendentală. „O practic de la 20 de ani și m-a ajutat cu adevărat”, a afirmat Penelope.

6 vedete latino care refuză să îmbătrânească. Divele care arată mai bine pe măsură ce înaintează în vârstă

'On the Fringe' film premiere, Madrid, Spain - 04 Oct 2022
Penelope Cruz, premiera 'On the Fringe' . Profimedia

În ceea ce privește pielea ei strălucitoare, soția lui Javier Bardem și mama a doi copii, a explicat că se bazează pe un ser potrivit tenului ei și pe măștile de regenerare.

De asemenea, pentru InStyle, Cruz a declarat că mereu consumă fructe, legume și proteine: „Încerc să evit lactatele și zahărul. Nu pot mânca gluten, pentru că am o mare intoleranță. De asemenea, beau acum multă apă, ceea ce nu făceam înainte.”

Etichete: penelope cruz

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?