rafael nadal
Divertisment

Cum arata si cine este sora lui Rafael Nadal. Maria Isabel, una din cele mai infocate sustinatoare ale jucatorului

Rafael Nadal incearca sa fie discret in privinta vietii lui personale, dar nu poate sa nu genereze interesul presei si fanilor. Acestia vor sa stie informatii nu doar despre el, ci si despre cei din jurul sau: parinti, sotie si, desigur, singura sora, Maria Isabel.

Maribel Nadal a devenit marea surpriza de la nunta lui Rafa Nadal cu Xisca Perello. Cand au vazut-o imbracata intr-o superba rochie mulata, rosie, jurnalistii si fanii si-au dorit sa stie cat mai multe informatii despre ea.

In varsta de 31 de ani, tanara are o relatie cu jucatorul de golf Pep Juaneda. Ea este mai mica decat Rafa cu doi ani si s-a transformat intr-un "talisman norocos" pentru fratele sau, pe care il insoteste la majoritatea turneelor la care participa.

Ce trebuie sa stie fanii despre Maria Isabel Nadal

Dupa cum se stie, familia este unul dintre cele mai pretioase atuuri ale sportivului, un pilon fundamental pe care s-a sprijinit in cele mai dificile momente ale sale.

Maria Isabel i-a fost insa alaturi dintotdeauna - inainte de pierderea bunicului, cand a suferit o accidentare la genunchi in 2009 si in timpul divortului parintilor lor, Sebastian Nadal si Ana Maria Parera.

Se spune despre ea ca, la fel ca Rafa, este o fata simpla si muncitoare, o eleva buna si o prietena loiala.

Maribel a absolvit Facultatea de Stiinte ale Activitatii Fizice si Sport din Barcelona, dorindu-si sa devina profesoara de educatie fizica. Dupa ce a obtinut licenta, si-a continuat studiile cu un master in management sportiv la Universitatea Pompeu Fabra.

In prezent lucreaza in departamentul de marketing al Centrului sportiv Rafa Nadal din Manacor.

Printre hobby-urile sale se numara paddle-ul si tenisul. Ii place si moda. De altfel, are propria linie vetsimentara, Crabclam S.L.

Sora lui Rafa este cea care i-a facut cunostinta lui Nadal cu Mery, cele doua fiind bune prietene din copilarie.

Maria Isabel este de sase ani intr-o relatie cu Pep Juaneda, jucator de golf, care face parte din echipa de lanturi hoteliere Iberostar, unde lucreaza de mai bine de patru ani ca manager.

Click in galeria foto daca vrei sa vezi mai multe poze cu Maribel, sora lui Rafael Nadal:

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri