roger federer mirka federer
Divertisment

roger federer si sotia sa, mirka, la nunta regala

Cum arata si cu ce se ocupa Mirka, sotia lui Roger Federer. Povestea lor pare desprinsa dintr-un film

Desi se poate lauda cu o multime de titluri importante in lumea tenisului, Roger Federer sustine ca cel mai mare castig al vietii sale este faptul ca s-a casatorit cu iubirea vietii lui, Mirka.

Cei doi formeaza un cuplu solid, au impreuna patru copii - doua perechi de gemeni adorabili - si sunt de nedespartit.

Mirka Federer este sotia lui Roger din 2009, dar s-au intalnit in 2000, cand au reprezentat impreuna Elvetia la Jocurile Olimpice din Sydney. De altfel, Federer a marturisit ca primul lor sarut a avut loc chiar in ultima zi a acelei editii a Jocurilor , ceea ce le face si mai memorabile pentru el.

Cand l-a cunoscut pe Roger, Mirka era logodita cu un arab bogat, conform revistei Gioia. Nu a trecut prea mult pana cand s-a indragostit de legenda tenisului elvetian si a inceput o relatie cu el.

Mirka Federer si Roger Federer

Idila lor a fost parca rupta din filmele americane, potrivit lui Sven Groeneveld, care a dezvaluit ca jucatorul de tenis a fost sfatuit de toata lumea sa nu inceapa o relatie cu Mirka.

Cine este si cu ce se ocupa Mirka, sotia lui Roger Federer

Sotia lui Federer s-a nascut in Slovacia, dar a emigrat impreuna cu familia sa cand era doar un copil. Nu multi stiu, dar si ea a fost jucatoare profesionista de tenis, chiar daca a fost nevoita sa se retraga in 2002 din cauza unei probleme persistente la picior.

De atunci, este managerul pe relatii publice al lui Federer, intermediind toate aparitiile acestuia in presa.

Asa cum insusi Federer recunoaste, el si Mirka sunt de nedespartit: ea calatoreste in toate colturile lumii pentru a-l sustine. "Mirka nu vrea sa stea departe de mine si nici eu nu vreau sa fiu departe de ea. Asa ca suntem impreuna pe tot parcursul anului si mi se pare incredibil ca face acest efort pentru mine."

mirka federer si copiii

"Sunt foarte fericit ca vine cu mine la meciuri si cred ca altfel mi-ar fi mai greu sa concurez si sa joc la cel mai inalt nivel", spunea Roger intr-un interviu mai vechi.

Admiratia este reciproca in ceea ce-i priveste, Mirka dobandind si mai mare respect din partea fanilor cand a fost surprinsa spunand la un moment dat, in tribune, dupa o victorie a lui Federer: "Sotul meu e Superman!".

Mai multe imagini cu Mirka pot fi vazute in galeria foto de mai jos:

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri