Kate Middleton la Wimbledon/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton la Wimbledon/ Profimedia

Momentul în care Kate Middleton încalcă protocolul de la Wimbledon. Roger Federer a mustrat-o pe prințesă: „Nu ai voie să faci asta”

Kate Middleton și Roger Federer au colaborat pentru a filma un clip de promovare pentru prestigiosul turneu de tenis de la Wimbledon, care va avea loc între 3 și 16 iulie. În timpul filmărilor, s-a produs un moment inedit, Kate reușind să prindă o minge complicată direct din aer, demonstrându-și abilitățile sportive remarcabile. Deși a fost felicitată pentru prindere, prințesa de Wales nu și-a dat seama că a încălcat protocolul de la Wimbledon. 

Momentul a fost întâmpinat cu aplauze și felicitări din partea lui Mollie, unul dintre copiii de mingi care asistau la eveniment. Acest moment neașteptat a adăugat o notă de amuzament și entuziasm în timpul sesiunii de filmare și a captat atenția publicului prezent și a fanilor de tenis din întreaga lume, însă Roger Federer nu a lăsat gafa să treacă neobservată și i-a atras atenția prințesei. 

Kate Middleton la Wimbledon/ Profimedia
Kate Middleton la Wimbledon/ Profimedia

Citește și: Dovada că prințesa Kate Middleton ține cont de regulile reginei Elisabeta chiar și după moartea suveranei. Gestul care a dat-o de gol

„Ai voie să faci asta? În Australia îți permit, dar la Wimbledon știu că nu ai voie”, a spus Roger Federer. 

Prințesa de Wales s-a îndreptat către fetița care o felicitase și a întrebat-o: „Ah, nu am voie să fac asta?”. Răspunsul lui Mollie a venit prompt: „Nu o poți prinde, trebuie să o lași să cadă în prima fază. Bună prindere oricum!”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Clipul filmat de Kate Middleton și Roger Federer a coincis cu prima zi de instruire a copiilor de mingi la turneul de la Wimbledon. Înainte de a începe antrenamentul, Prințesa de Wales a susținut un scurt discurs în care a exprimat admirația pentru munca și profesionalismul copiilor de mingi. Apoi, ea și Federer au făcut echipă într-un demonstrativ, arătându-și abilitățile și pasiunea pentru tenis.

Citește și: Metoda „neconvențională” folosită de Kate Middleton atunci când i-a ales numele prințului George. Ce rol a avut câinele

„Competiția de la Wimbledon este cunoscută pentru calitatea și seriozitatea copiilor de mingi. Munca pe care o depun este cu adevărat incredibilă și trebuie să asiști la antrenamente pentru a înțelege în întregime efortul lor. Dar toate acestea merită! Sentimentul de mândrie pe care-l trăiești când pășești pe teren nu poate fi comparat cu nimic altceva”, a spus Kate Middleton în discursul său.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri