King Charles III Undertakes Accession Duties
Divertisment

Camilla, regina consoartă. Getty Images

Cum arată cumnata regelui Charles. Regina consoartă Camilla se afișează foarte rar cu sora ei mai mică, Annabel Elliot

Regina Consoartă Camilla a devenit foarte cunoscută după ce și-a început relația cu Regele Charles al III-lea. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că aceasta are o soră mai mică, iar asemănarea dintre ele este izbitoare. 

Recent, Camilla, o iubitoare a literaturii, a luat parte la ceremonia de decernare a premiilor Booker, care a avut loc la Round House din Londra, însă nu a participat singură, ci însoțită de sora ei, Annabel Elliot, în vârstă de 73 de ani. 

Soția Regelui Charles, în vârstă de 75 de ani, a purtat o rochie de cocktail din dantelă neagră, pe care a asortat-o cu o pereche de cercei cu diamante. În același timp, sora ei a optat pentru un costum negru, pe care l-a combinat cu o cămașă albă clasică. 

Camilla și sora sa Annabel Elliot/ Profimedia
Camilla și sora sa Annabel Elliot/ Profimedia

Citește și: Cum o alintă nepoții pe Camilla, regina consoartă a Marii Britanii

De când a intrat în familia regală, Camilla se afișează foarte rar alături de sora sa, însă atunci când o face, cele două atrag atenția tuturor datorită faptului că seamănă ca două picături de apă. Ambele au părul blond, aranjat într-o coafură identică, iar trăsăturile feței fac ca acestea să fie greu de diferențiat. Mai mult, Camilla și Annabel au același zâmbet, privirea fiind unul dintre puținele lucruri care le deosebesc.

Camilla și fratele și sora ei mai mică au crescut în East Sussex și în centrul Londrei. Ele au făcut parte dintr-o familie aristocrată, fiind înconjurate de bogăție și lux și având oportunitatea de a umbla în cercuri restrânse cu cei mai bogați oameni ai Londrei. Cele două au avut parte de o educație privată și au mers la o școli de renume.

Camilla va avea o ceremonie proprie, urmând să fie încoronată ca Regina Consoartă

Marea Britanie se va bucura anul viitor de o nouă încoronare, după aproape 70 de ani de când Regina Elisabeta a devenit oficial suverană. După moartea sa, Charles a preluat tronul, iar în mai 2023 acesta va fi încoronat oficial. Deși Camilla nu va fi alături de Regele ei, ea va avea parte de o încoronare proprie, devenind Regina Consoartă

Ultima Regină Consoartă a fost Regina Mamă, care a domnit alături de Regele George al VI-lea, în 1937. Cu toate acestea, prințul Philip nu a fost încoronat atunci când soția sa, Regina Elisabeta, a preluat tronul după decesul tatălui său. 

Citește și: Regele Charles, alături de Camilla, mesaj din cel mai nou oraș din Scoția: I-ar umple inima de bucurie dragei mele mame

Conform monarhiei, soțiile regilor sunt cunoscute drept regine consoarte, însă soții reginelor sunt cunoscuți doar de prinți consorți. Titlul de regină poate însemna fie o „femeie monarh”, fie „soția monarhului”, acest lucru nu se aplică și la bărbați, fiindcă titlul de rege se referă doar la monarhul domnitor. Acesta este și motivul pentru care prințul Philip, cunoscut sub numele de duce de Edinburgh, nu a primit titlul de Rege Consort, deși era căsătorit cu Regina Elisabeta. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri