The King And Queen Consort Visit Scotland
Actualitate

Camilla, regina consoartă. Getty Images

Cum o alintă nepoții pe Camilla, regina consoartă a Marii Britanii

Prințul William pare decis ca cei trei copii ai săi, George, Charlotte și Louis, să nu o numească pe Camilla, soția regelui Charles III, „bunica” sau „bunica vitregă”, potrivit noii cărți a autoarei Angela Levin, „Camilla: From Outcast to Queen Consort”, notează hollywoodlife.com.

„William s-a făcut clar înțeles că regina consoartă Camilla este soția tatălui său, dar nu și bunică vitregă pentru copiii lui, iar prinții George și Louis și sora lor, prințesa Charlotte, au doi bunici, dar o singură bunică”, a scris Levin, conform InStyle.

„William și Harry aveau 23, respectiv 20 de ani, când Camilla le-a devenit oficial mamă vitregă în 2005. Era mai mult un adult prietenos pe care îl vedeau ocazional la adunările regale. Ea a încercat să fie mai degrabă încurajatoare decât influentă.”, se mai arată în volumul respectiv.

Deși nu se știe cum o strigă cei trei puști ai lui William pe regina consoartă, Camilla a dezvăluit într-un interviu recent ce nume de alint i-au atribuit cei cinci nepoți din partea copiilor ei din căsnicia anterioară cu Andrew Parker Bowels. Interesant, nici ei nu-i spun „bunica”.

 „Nepoții mei îmi spun GaGa”, a explicat Camilla, potrivit Woman & Home, scrie Just Jared.

Catherine, prințesa de Wales, a dezvăluit la un moment dat că prințul George o alinta „Gan Gan” pe regina Elisabeta II, străbunica lui, potrivit Hello! Magazine. Nimic însă despre relația celor mici cu Camilla.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri