Rihanna / Profimedia
Divertisment

Rihanna / Profimedia

Rihanna a dezvăluit trucul la care apelează atunci când alege hainele pentru fiii ei: „Mi-ar fi fost mai ușor cu o fată”

Rihanna și-a pus cariera pe plan secundar după ce a devenit mamă a doi copii, RZA și Riot, pe care îi împarte cu partenerul ei, A$AP Rocky. Rolul de mamă o împlinește, astfel că face față cu brio când întâmpină provocări în ceea ce privește creșterea și educația micuților. 

Recent, cântăreața în vârstă de 36 de ani a dezvăluit pentru publicația ET trucul la care apelează atunci când alege ce haine să poarte fiii ei în vârstă de doi ani, respectiv opt luni. Fiind cunoscută pentru stilul său emblematic, Rihanna gândește din timp ținutele copiilor ei atunci când apare în public, iar sursa ei de inspirație este chiar tatăl micuților, A$AP Rocky. 

Rihanna și fiul său/ Profimedia
Rihanna și fiul său/ Profimedia

Citește și: Cum a reușit Rihanna să-și ascundă sarcina luni de zile. Trucurile la care a apelat artista pentru a-și ascunde burtica proeminentă

Artista a mărturisit că a fost o provocare să aleagă hainele celor doi băieți, pentru că și-a imaginat dintotdeauna cum ar fi să îmbrace o fetiță. „Nu prea știam cum să aleg hainele pentru băieți, dar acum, când le cumpăr haine mă gândesc la Rocky și mă inspir de la el. Mi-ar fi fost mai ușor cu o fată”, a spus Rihanna, adăugând: „Toată lumea crede că Rocky îi îmbracă pentru că au ținute asemănătoare”.

Rihanna și A$AP Rocky/ Profimedia
Rihanna și A$AP Rocky/ Profimedia

Nu este o surpriză că Rihanna se inspira din look-urile rapperului, asta pentru că, recent, ea a declarat că se simte „ca o asistentă” pentru că mereu se gândește cum să-l îmbrace pe A$AP. 

„Mă gândesc constant atunci când ieșim în oraș sau călătorim cu avionul ce ținută s-ar potrivi. Vreau să arate bine, dar să fie și confortabilă”, a mai spus artista. 

Rihanna, în topul miliardarilor Forbes

Rihanna și-a făcut debutul pe lista miliardarilor Forbes. Artista a reușit să depășească un miliard de dolari în 2022, clasându-se pe locul 1.729. 

Citește și: Rihanna, protagonista unor noi imagini îndrăznețe. A îmbrăcat o salopetă croșetată din propria colecție și a pozat seducător

Artista a reușit să acumuleze o avere de 1,7 miliarde de dolari cu ajutorul celor două afaceri pe care le are, respectiv linia de cosmetice Fenty Beauty și linia de lenjerie intimă Savage X Fenty. Mai mult, Riri a devenit primul miliardar din țara ei natală Barbados, potrivit Forbes, și a fost declarată cea mai bogată cântăreața din lume. 

Etichete: copii , tinuta , rihanna , a$ap rocky

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri