adele slabire
Divertisment

Cum comenteaza fostul antrenor personal al lui Adele slabirea dramatica, de peste 45 kg, a cantaretei

Fostul antrenor personal al lui Adele, cu care artista a lucrat cand locuia in Londra, a vorbit despre slabirea ei spectaculoasa, insistand ca obiectivul nu a fost niciodata acela de a fi "extraordinar de slaba".

Cantareata, in varsta de 32 de ani, ar fi tinut o dieta care presupune consumul a 1000 de calorii pe zi. Transformarea este de proportii, iar cea mai recenta imagine publicata de Adele cu ocazia aniversarii ei a starnit controverse.

Multi au criticat-o pe artista si au insinuat ca ar fi apelat la chirurgie pentru a-si schimba aspectul. Citind comentariile, fostul ei antrenor din Londra a vrut sa clarifice situatia pe contul lui.

Iata ce a scris Pete Geracimo: "In calitate de fost antrenor personal al lui Adele, este descurajant sa citesc comentarii negative si acuzatii care pun la indoiala autenticitatea pierderii sale in greutate."

"I-am fost alaturi la bine si la greu si pot sa spun ca Adele a procedat mereu cum a vrut ea, fara sa tina cont de asteptari. Nu si-a subminat niciodata talentul dat de Dumnezeu. Nu si-a expus formele pentru a vinde albume. Si-a lasat vocea sa o reprezinte!", a scris Geracimo. "Nu a pretins niciodata ca este altceva decat e si toti am iubit-o pentru asta."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Cand am inceput procesul de slabire, nu a fost niciodata vorba de o slabire extrema. Ne-am propus ca Adele sa fie sanatoasa, mai ales dupa sarcina si operatie. Inainte de turneul ei, a facut exercitii si alegeri alimentare mai bune. Drept urmare, a inceput sa slabeasca considerabil si oamenii au observat. Toate publicatiile au scris despre asta."

Antrenorul a specificat ca transformarea a continuat si ca, dupa ce s-a mutat in Los Angeles, artista a trecut prin probleme personale care si-au pus si ele amprenta asupra infatisarii ei.

"A adoptat obiceiuri alimentare mai bune si s-a preocupat de forma sa fizica. Nu puteam sa fiu mai mandru si mai fericit pentru ea! Aceasta metamorfoza nu este pentru vanzari de albume, publicitate sau pentru a fi un model pentru altii. O face pentru ea si pentru Angelo", a adaugat Pete Geracimo.

"Speranta mea este ca oamenii sa aprecieze efortul pe care Adele l-a depus numai si numai pentru ea si familia ei. Nu a slabit pentru a-i face pe altii sa se simta prost. Aceasta transformare personala nu are nicio legatura cu mine sau cu tine. Este vorba despre Adele si despre cum vrea sa isi traiasca viata. Este aceeasi cu care am crescut si pe care am iubit-o."

Nu in ultimul rand, fostul antrenor a specificat ca artista ar putea pleca intr-un nou turneu acum, ca se simte mai bine si este intr-o stare de sanatate mai buna.

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri