brooke shields laguna albastra
Divertisment

Brooke Shields. Laguna Albastră. Profimedia

Cum s-a lasat fotografiata Brooke Shields la 40 de ani de la filmul "Laguna Albastra". Fanii i-au apreciat pozele

Intr-una din apreciatele ei postari de pe Instagram, actrita Brooke Shields i-a impresionat pe admiratori intr-un costum de baie oranj.

In varsta de 54 de ani, protagonista filmului "Laguna Albastra" a petrecut cateva ore la plaja si a profitat de ocazie pentru a-si actualiza profilul de pe retelele de socializare.

Shields a povestit ca cele care au incurajat-o sa publice mai des imagini in costum de baie au fost chiar fiicele ei adolescente.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Desi isi lucreaza corpul, actrita nu obisnuia sa publice imagini care sa ii scoata in evidenta progresul: "'Mama, faci atat de mult sport, de ce nu postezi niciodata?', ma intreaba. Dar mi se pare ciudat sa postez daca imaginile nu fac parte dintr-un pictorial sau o campanie. Ele insista ca e bine sa fiu vazuta si in costum de baie si mi-au dat increderea sa fiu mai indrazneata", a povestit Shields.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De la discutia cu fetele ei, actrita a devenit putin mai deschisa fata de public si a incarcat mai des pe retelele de socializare imagini de la plaja sau de la piscina.

De fiecare data, cei peste 1 milion de fani au admirat naturaletea de care da dovada: "Cum poti sa arati asa la 50 de ani?", "La fel de frumoasa ca in tinerete, iar corpul arata fantastic" sau "Esti uluitoare" sunt doar cateva dintre complimentele pe care le-a primit.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?