Brooke Shields și fiicele sale/ Profimedia
Divertisment

Brooke Shields, soțul ei și fiicele lor/ Profimedia

La 58 de ani, Brooke Shields este confundată adesea cu fiica sa de 20 de ani. Cele două seamănă ca două picături de apă

Brooke Shields se menține într-o formă de invidiat la vârsta de 58 de ani, lucru pe care l-au observat și fanii săi. Mai mult, actrița are o fiică în vârstă de 20 de ani cu care este adesea confundată, cele două semănând extrem de mult. 

Recent, vedeta din „Blue Lagoon” a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care apare alături de fiica sa, Rowan Henchy, bucurându-se de o zi la spa cu ocazia Zilei Internaționale a îngrijirii personale. Cele două purtau halate albe pufoase și prosoape roz pe cap, în timp ce savurau suc de portocale din pahare de vin. Rowan a moștenit trăsăturile superbe ale mamei sale, iar fanii nu au putut trece cu vederea peste asemănarea dintre acestea.

Citește și: Fiica lui Brooke Shields, copia fidelă a mamei sale. Cum a apărut adolescenta pe covorul roșu alături de celebra actriță

„Se vede că este fiica ta. Și frumoasă și amuzantă”/ „Cel mai frumos videoclip pe care l-am văzut”/ „Cele mai frumoase, zici că sunteți surori”/ „Îmi place așa mult să văd momente mamă-fiică”, sunt doar câteva de comentariile pe care utilizatorii le-au lăsat la postarea actriței de pe rețeaua de socializare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Brooke Shields este mamă a două fiice, Rowan, în vârstă de 20 de ani, și Grier, în vârstă de 17 ani, pe care le împarte cu soțul ei, Chris Henchy, în vârstă de 59 de ani. Ambele fiice moștenesc frumusețea legendară a mamei lor și își doresc să-i calce pe urme. 

Citește și: Brooke Shields, despre motivul pentru care a refuzat să aibă o relație cu JFK Jr., deși a experimentat cu el cel mai frumos sărut

Brooke s-a remarcat pentru prima dată ca model de copii în anii 1970, iar în timpul documentarului său „Pretty Baby”, actrița a vorbit despre momentul când fiica ei cea mică și-a început cariera de model. 

„M-am luptat foarte mult timp. Este o industrie atât de diferită acum, față de cum era pe vremea mea. Nu aveam rețele de socializare când eram mode”, a declarat actrița, înainte de a remarca că starea actuală a industriei de modeling a devenit „o cursă de șobolani”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri