Celebrities Attend The 2018 MTV Music Video Awards In New York City
Divertisment

Jennifer Lopez, Foto: Profimedia

Cum se îmbracă Jennifer Lopez la o întâlnire de afaceri. Artista reușește mereu să iasă pe stradă în cele mai reușite ținute

 Jennifer Lopez a oferit o adevărată lecție de stil în timp ce sosea la o întălnire de afaceri, ce a avut loc în biroul ei din California. Aflată într-o dispoziție bună, datorită perioadei prospere prin care trece, artista a oferit zâmbete celor din jur, în timp ce a defilat ca pe podium.

Artista, care va împlini 52 de ani pe 24 iulie, a fost îmbrăcată într-o ținută office formată dintr-un top alb, cu bretele și decolteu pătrat și o pereche de pantaloni largi cu talie înaltă, articol ce i-a evidențiat silueta și i-a oferit câțiva centimetri în plus staturei sale de minionă. Look-ul a fost accesorizat cu o geantă neagră cu dungi albe, o pereche de ochelari, care s-au asortat ținutei și sandale din vinil cu platformă.

*EXCLUSIVE* Jennifer Lopez is all smiles as she heads to a business meeting.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, un nou pas important în relația lor. Cuplul își caută deja o casă în care să locuiască împreună

Jlo a fost însoțită de echipa ei pe toată perioada întâlnirii, după care a fost condusă la aeroport, unde se presupune că a luat un zbor înapoi spre Florida, pentru a fi acolo cu doua zile înainte de ziua ei de naștere.

Jennifer Lopez Looks Ageless as she Jets Out of LA for 52nd Birthday Celebration with Pals, USA - 22 Jul 2021

Imaginile cu Jennifer și buna sa dispoziție vin la scurt timp după ce o sursă a declarat că artista este mai fericită ca niciodată datorită relației pe care o are cu Ben Affleck. Autoarea hitului „Cambia El Paso” și starul din „Justice League” (48 de ani) reprezintă unul pentru celălalt partenerul/partenera perfect/ă.

„Vor să facă tot ce se poate pentru că această relație să funcționeze. Sunt îndrăgostiți nebunește. În plus, pentru că Ben a trecut prin perioade dificile din cauza dependenței de alcool, mulți cred că Jennifer - care nu bea, este pasionată de sport și mănâncă sănătos - reprezintă o influență bună asupra lui", a mai spus sursa respectivă.

În ceea ce îi privește pe copiii artistei, gemenii Max și Emme (13 ani), aceștia au început ușor, ușor să-l cunoască pe interpretul lui „Batman”. „Totul pare să funcționeze perfect.”

Lopez va locui în Los Angeles pentru a fi lângă Ben. Artista a stat în Miami cât a fost logodită cu Alex Rodriguez.

Citește și: Renee Zellweger și Ant Anstead, surprinși sărutându-se pe plajă. Actrița de 52 de ani, mama vitregă perfectă pentru fiul iubitului său

Având în vedere cum decurg lucrurile în viața artistei, Jennifer Lopez are toate motivele să fie fericită, iar acest lucru se vede și în atitudinea ei. Ba mai mult, la acest lucru a contribuit și cea mai recentă colaborare  muzicală  a sa cu Rauw Alejandro, pentru piesa "Cambia el Paso", care dovedește că artista se bucura de succes atât pe plan sentimental, cât și profesional.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri