Renée Zellweger și ant anstead
Divertisment

Renée Zellweger și Ant Anstead au o relație de puțin timp. / Foto: Profimedia

Renee Zellweger și Ant Anstead, surprinși sărutându-se pe plajă. Actrița de 52 de ani, mama vitregă perfectă pentru fiul iubitului său

La începutul verii, Renee Zellweger a început să se afișeze cu un nou iuit, cu 10 ani mai tânăr, britanicul Ant Anstead. De atunci, actrița din "Jurnalul lui Bridget Jones" și prezentatorul tv au făcut risipă de gesturi romantice în public, deși sunt conștienți că sunt în permanență urmăriți de paparazzi.

Renee și Ant se sărută în văzul lumii fără niciun fel de probleme. Cei doi fac lucruri normale în orice cuplu: merg la cumpărături, se plimbă de mână pe stradă sau merg la plajă. Weekendul trecut, cuplul s-a bucurat de o zi frumoasă pe o plajă din California, însoțit de fiul de un an și jumătate al lui Ant. Renee s-a descurcat de minune în postura de "mamă vitregă", fiind atașată de cel mic și foarte grijulie. Și copilul s-a simțit în largul lui alături de celebra actriță, ba chiar a ținut-o de mână și s-au jucat în apă.

Citește și: Ant Anstead, noul iubit al lui Renee Zellweger, și-a împărțit averea cu fosta soție. Cu ce a rămas acesta după divorțul de Christina

Despre noua relație a lui Renne Zellweger, o prietenă apropiată i-a spus că îi face foarte bine, că actrița este îndrăgostită până peste cap și că nu a fost niciodată mai fericită ca acum.

Renée Zellweger și Ant Anstead,
Renée Zellweger și Ant Anstead, sărut pe plajă / Foto: Profimedia

Divorțul lui Ant Anstead, finalizat acum o lună

Informațiile privind idila dintre cei doi vin la scurt timp după ce Ant a divorțat de soția sa, prezentatoarea Christina Haack. Divorțul lui Ant Anstead s-a finalizat în urmă cu o lună, iar acum au ieșit la iveală detalii despre modul în care și-au împărțit averea. Cei doi s-au căsătorit în 2018, însă s-au despărțit după mai puțin de doi ani și jumătate. În urma separării, aceștia au decis ca fosta lui soție să păstreze cele patru proprietăți din California, dar și una din Tennessee, în timp ce Anstead a rămas cu șapte autovehicule de lux.

Citește și: Drama prin care a trecut Renee Zellweger cand toata lumea o invidia pentru cariera infloritoare

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?