One Of The Estates Jennifer and Ben Went To Tour
Divertisment

Ben Affleck și Jlo își caută o locuință, Foto: Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck, un nou pas important în relația lor. Cuplul își caută deja o casă în care să locuiască împreună

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu stau pe gânduri în ceea ce privește relația lor, iar zilele trecute, cuplul a fost surprins căutând o locuință în Los Angeles, semn vor locuiască împreună.

Cântăreața, în vârstă de 51 de ani și actorul, în vârstă de 48, au fost văzuți vizitând câteva case de lux împreună, în Los Angeles, loc unde este stabilit Affleck. Vizita lor a fost făcută într-un cartier exclusivist din Holmby Hills, iar una dintre casele văzute vine cu un preț uluitor de 65 de milioane de dolari. Locuința are 31.000 de metri pătrați de locuit, opt dormitoare și 12 băi. Există chiar și o pistă de bowling în interiorul casei.

One Of The Estates Jennifer and Ben Went To Tour

Citește și: Fiica Juliei Roberts, debut pe covorul roșu la doar 16 ani. Hazel Moder moștenește frumusețea mamei sale

Decizia de a cumpăra o casă împreună vine doar la doua luni după ce și-au reluat relația, care se sfârșise anterior în 2004, în urma unei logodne anulate. După mai multe întălniri desfășurate pe ascuns, cei doi s-au afișat într-un final în public, au urmat cine romantice și zile petrecute în compania copiilor pe care cei doi îi au din căsniciile anterioare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, mai multe surse au declarat că Jennifer se gândește deja la un viitor impreună cu Ben, fapt pentru care vrea să se și mute pe Coasta de Est, unde Affleck trebuie să râmână pentru a fi alături de cei trei copii pe care îi are cu Jennifer Garner.

Ce spun apropiații despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Garner este fericită pentru relația fostului soț, iar mai multe persoane apropiate au declarat ca Jlo și Affleck se înțeleg de minune, de parcă nu s-ar fi despărțit niciodată.

„Familiile lui J.Lo și Ben se înțeleg de minune și fac eforturi pentru a lua lucrurile încet atunci când vine vorba de copiii lor. J.Lo este atât de fericită cu Ben. El este atât de relaxat și calm și o face să râdă încontinuu. Este grijuliu, dulce și o susține întru totul, dar nu este competitiv cu ea când vine vorba de cariera și faima lor."

Citește și: Adopția lui Maddox, învăluită în mister. Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt ar fi fost furat din sânul familiei biologice

„Ben o înțelege și este drăguț și distractiv când sunt împreună. Au atât de multe lucruri în comun și parcă nu și-au încheiat niciodată relația cu ani în urmă. Au reluat lucrurile de unde au rămas".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri