Dakota Johnson
Divertisment

Dakota Johnson / Foto: Profimedia

Dakota Johnson, la tv și pe străzile din New York într-o rochie transparentă pusă peste un body mulat și cizme peste genunchi

Dakota Johnson, una dintre tinerele actrițe cărora le place discreția mai degrabă decât atenția exagerată a publicului, se află în plin turneu de promovare al celui mai nou film al ei, "Madame Web".

Una dintre opriri a fost la emisiunea "Late Night with Seth Myers", pentru care a ales să-și expună și latura mai îndrăzneață. Dakota, fiica lui Melanie Griffith și a lui Don Johnson, a optat pentru o rochie neagră tricotată, lungă și cu guler, dar total transparentă. Pe dedesubt a pus un body strâns bine pe corp. Subțire și înaltă, actrița de 34 de ani a arătat foarte bine în ținuta simplă, dar de efect.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și:Dakota Johnson are un fizic de invidiat. Actrița a atras toate privirile într-o rochie impresionantă cu spatele gol

La ieșirea din hotel, în timp ce pleca spre televiziune, a completat look-ul cu o jachetă neagră din piele și cizme peste genunchi. Poșeta și ochelarii de soare au fost singura pată de culoare, aceste accesorii fiind vișinii. 

dakota johnson

Dakota Johnson, pusă în aceeași categorie cu alți țineri cu părinți celebri, dar care nu au neapărat merite proprii, a spus că tatăl ei, Don Johnson (74 de ani), i-a tăiat sprijinul financiar atunci când a ales să meargă pe calea actoriei în loc să meargă la facultate. "Mi-a spus că dacă merg la facultate, voi primi în continuare bani. Iar eu eram ceva de genul: 'Ei bine, voi fi actriță'. Atunci, el mi-a zis: 'În regulă, dar ești pe cont propriu'".

Citește și: Imaginea care vorbește de la sine despre relația dintre Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson, partenera fostului ei soț. “O iubesc mult”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri