gwyneth paltrow si dakota johnson
Divertisment

Gwyneth Paltrow si Dakota Johnson / Foto: Profimedia

Imaginea care vorbește de la sine despre relația dintre Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson, partenera fostului ei soț. "O iubesc mult"

De câteva ori, de-a lungul ultimilor ani, Gwyneth Paltrow a spus că este bună prietenă cu Dakota Johnson, actrița pe care fostul ei soț, Chris Martin, o iubește din 2017.

Acum, cuvintele lui Paltrow au prins contur grație unei imagini postate pe contul ei de InstaStory, în care apare de mână cu Dakota, într-o zi pe care au petrecut-o împreună. Îmbrăcate casual și călduros, fără machiaj pe chip, cele două zâmbesc spre camera foto. De altfel, recenta Zi a Recunoștinței au petrecut-o împreună, alături de familiile lor.

Citește și: Gwyneth Paltrow, mărturisiri neașteptate despre fostul soț: ”Niciodată nu am vrut să divorțez!”

Poza a fost primită cu entuziasm de fanii care au întrebat-o pe Paltrow despre relația pe care o are cu Johnson. "De fapt, suntem foarte bune prietene. O iubesc mult. Este o persoană adorabilă și minunată", spunea Gwyneth, în octombrie, despre fiica lui Melanie Griffith și a lui Don Johnson.

Chris Martin, vocalistul trupei Coldplay, și Gwyneth Paltrow au doi copii împreună. S-au căsătorit în 2003, s-au despărțit 11 ani mai târziu, iar în 2016 au finalizat divorțul. În 2017, el începea o relație cu Dakota Johnson. De cealaltă parte, Gwyneth Paltrow s-a recăsătorit, în 2018, cu producătorul și regizorul Brad Falchuk.

Citește și: Chris Martin, declarație de dragoste în public pentru Dakota Johnson: „Cântecul acesta este despre universul meu. Iar ea este aici!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?