Dakota Johnson/ Profimedia
Divertisment

Dakota Johnson/ Profimedia

Dakota Johnson are un fizic de invidiat. Actrița a atras toate privirile într-o rochie impresionantă cu spatele gol

Dakota Johnson a atras toate privirile la premiera filmului „Cha Cha Real Smooth” care a avut loc la Festivalul de Film de la Tribeca. Actrița și-a făcut apariția într-o ținută impecabilă, care i-a pus silueta de invidiat în evidență. 

Îmbrăcată într-o rochie mini de tip blazer de un alb imaculat, cu spatele gol, Dakota Johnson strălucit la marele eveniment. Actrița și-a asortat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc argintii, care s-au potrivit perfect cu detaliile de la spate ale rochiei. Totodată, creația vestimentară scurtă i-a lăsat la vedere picioarele lungi și bronzate, iar croiala decolteului a fost una perfectă, punându-i în evidență bustul într-un mod elegant. 

Dakota Johnson/ Profimedia
Dakota Johnson/ Profimedia

Citește și: Dakota Johnson, cuceritoare într-un corset din dantelă. Cum arată actrița la aproape șapte ani de la premiera „Fifty Shades of Grey”

Actrița din „Fifty Shades Of Grey”, în vârstă de 32 de ani, și-a accesorizat look-ul cu o geantă neagră și o pereche de cercei strălucitori, care au fost puși în evidență de coafură elegantă și futuristă. 

Dakota Johnson/ Profimedia
Dakota Johnson/ Profimedia

Părinții Dakotei au descurajat-o când le-a spus că vrea să devină actriță

Părinții Dakotei Johnson nu au vrut ca aceasta să le calce pe urme. Actrița din „Fifty Shades Of Grey” a vorbit despre cum a fost să crească într-o familie celebră de la Hollywood, cu mama Melanie Griffith, tatăl Don Johnson, fostul tată vitreg, Antonio Banderas și bunica Tippi Hedren. 

„M-au descurajat”, a spus Johnson despre atitudinea părinților ei față de visurile ei. „Vedeți cât de bine a ieșit? Dar am înțeles. Au vrut să am o copilărie plăcută. Dar abia așteptam pentru că am crescut pe platoul de filmare. Părinții mei lucrau mereu cu artiști minunați și pur și simplu mi-a plăcut. Mi-am dorit atât de mult să fac parte din asta.”

Citește și: Dakota Johnson și Chris Martin nu scapă de paparazzi nici în Roma. În ce ipostaze a fost surprins cel mai discret cuplu de vedete

Dakota Johnson și-a început cariera în filmul „Crazy Alabama”, din 1999, iar ulterior au urmat apariții în „The Social Network”, „21 Jump Street” și „The Office” din 2013. Dar cel mai emblematic rol a fost acela al Anastasiei Steele din „Fifty Shades of Grey” din 2015, unde a jucat alături de Jamie Dornan. 

În martie 2021, tatăl actriței, Don, a dezvăluit că le-a oferit celor cinci copii ai săi, inclusiv Dakotei, opțiunea de a ai ajuta financiar cu o singură condiție. „Avem o regulă în familie că, dacă rămâi în școală primești o sumă de bani. Deci, mergi la facultate, poți să rămâi pe banii noștri. Spre sfârșitul liceului, m-am dus la Dakota și i-am spus: „Deci, vrei să vizitezi niște facultăți? Și ea aspus: Oh, nu. Nu merg la facultate. Am spus: „OK, știi ce înseamnă asta? Nu vei mai fi pe statul de plată”, a explicat Don într-o emisiune TV. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri