Elizabeth Hurley și fiul ei, Damian Hurley / Foto: Profimedia
Divertisment

Elizabeth Hurley și fiul ei, Damian Hurley / Foto: Profimedia

Damian Hurley, deloc intimidat să regizeze filmul în care mama lui apare în scene intime: "Nu știu ce spune asta despre noi"

Damian, singurul copil al actriței și modelului Elizabeth Hurley, a vorbit despre debutul lui regizoral, "Strictly Confidential", care a devenit un subiect intens dezbătut. Motivul: în film apare mama lui, în scene intime alături de o altă femeie.

Citește și: Are aproape 59 de ani, arată ca la 30, iar acum și-a spus secretele. Ce face Liz Hurley pentru a arăta ca nimeni alta în costum de baie

Despre experiența de a regiza astfel de momente, tânărul de 21 de ani a declarat că nu s-a simțit intimidat sau rușinat. Mai mult, pe platou nu a existat un coordonator al acestor scene. Damian recunoaște că situația ar putea părea "ciudată" pentru mulți, dar pentru cei care au crescut la Hollywood, printre celebrități, nu e nimic bizar.

Samanthe Pynn e pasionată de Vânătoarea de case. Hai cu ea pe DIGI Life și Digi Online, să vezi ce exemplare îi atrag atenția, azi de la 16:35.

"Vreau să spun că s-a simțit total normal. Nu știu ce spune asta despre noi. Am vorbit cu mulți prieteni care au și ei părinți în industrie. Spun și ei exact același lucru: ceea ce pentru cei din afară sunt lucruri total ciudate sau extraordinare, pentru noi, pur și simplu, am crescut cu asta în viața de zi cu zi", a declarat Damian Hurley pentru The Sunday Times. Acesta a adăugat și că "toată lumea s-a simțit confortabil" pe platourile de filmare.

Relația dintre Elizabeth Hurley și fiul lui a fost privită de unii cu semne de întrebare. Actrița a fost pozată deseori de fiul ei în costum de baie, lucru care unora li se pare bizar. Dar Damian spune că nu înțelege de ce oamenii cred asta și că relația cu mama lui e mai mult ca între frați, pentru că au crescut împreună și s-au apropiat foarte mult în ultimii ani, având și o "telepatie ca între gemeni".

Citește și: Fiul lui Liz Hurley, mărturisiri dureroase la un an de când și-a pierdut tatăl: ”A fost o luptă continuă pentru mine!”

Fiul lui Elizabeth Hurley, debut regizoral cu un thriller erotic

„Strictly Confidential” urmărește povestea unei tinere pe nume Mia, rol care este interpretat de Georgia Lock, care este atrasă „într-o lume duplicitară și a trădării”, în timp ce încearcă să descopere misterul sinuciderii prietenei, Rebecca.

Lily, personajul pe care îl interpretează Elizabeth Hurley, pare să fie sedusă de Natasha, căreia îi dă viață Pear Chiravara, o influenceriță celebră.

Citește și: Elizabeth Hurley, răvășitoare la o petrecere în Mallorca. Actrița de 58 de ani a făcut furori într-o rochie roșie cu decolteu adânc

Elizabeth Hurley, în filmul regizat de fiul ei, Damian Hurley / Foto: Profimedia
Elizabeth Hurley, în filmul regizat de fiul ei, Damian Hurley / Foto: Profimedia

În cadrul filmului, Elizabeth, în vârstă de 58 de ani, ajunge în ipostaze tandre cu Pear, în vârstă de 28 de ani, scenele fiind filmate și regizate de fiul ei, un model și regizor aspirant. Acest film plin de pasiune este prima apariție a lui Pear pe marele ecran, ceea ce ar putea să o propulseze spre celebritate.

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri