dana rogoz si copiii ei
Divertisment

Dana Rogoz și copiii ei, Vlad și Lia / Foto: Facebook

Dana Rogoz a descris un episod de iubire pură între copiii ei. Fiul ei, topit după sora mai mică: "Mi-a fost foarte dor de ea"

Dana Rogoz este o mamă fericită. În timp ce în unele familii intervine gelozia când fratele sau sora mai mare află că mai apare un membru, în cazul actriței și al soțului ei, lucrurile stau cât se se poate de bine. Fiul lor cel mare, Vlad, este complet topit după surioara lui, Lia.

Dana Rogoz a povestit un moment petrecut zilele trecute, care a emoționat-o și pe ea și care vorbește de la sine despre relația dintre cei doi copii ai ei.

Citește și: “Fotografia cu detaliu pe abdomen mi-a dat KO”. Dana Rogoz i-a lăsat mască pe internauți cu pozele în costum de baie

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Ieri, Vlad a fost cu colegii de școală la grădinița Liei, pentru a le citi copiilor mai mici povești. Nu îi spusesem Liei ce urmează, așa că vă dați seama de ce surpriză a avut parte, când pe ușa clasei a intrat 'Yoyu' al ei. Cel mai emoționant a fost să îl aud pe Vlad povestindu-mi despre acest moment al lor: 'Mi-a fost foarte dor de ea după ce am plecat, foaaaarte dor, mama'", a povestit Dana episodul prețios din familia ei, întâmplat într-o zi absolut normală.

Citește și: Dana Rogoz, despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir. Cum mențin pasiunea în cuplu: „Astea sunt nebuniile noastre”

De altfel, actrița în vârstă de 38 de ani, spunea anul trecut că viața cu doi copii s-a dovedit a fi mai ușoară decât se aștepta. Dana este mam unui băiețel de 10 ani și a unei fetițe de aproape 4 ani.

"Mi-e mult mai simplu cu doi copii decât mi-am imaginat, iar asta în primul rând datorită lui. E fratele mai mare perfect. Nu merge la locul de joacă fără ea, că nu e amuzant să se dea singur pe toate toboganele alea, fără să nu o aibă în brațe pe surioara lui. Dacă ea se lovește mai tare și plânge de durere, aproape că plânge și el pentru ea. Iar dacă se întâmplă să fie un spectacol (de exemplu, cel de baloane de săpun de azi), iar ea să doarmă, cu greu îl oprim să nu o trezească, pentru că el știe că ei i-ar plăcea foarte mult să îl vadă. Și când îmi amintesc câte griji mi-am făcut pentru cum o va primi pe Lia în viața lui", a scris Dana pe rețelele sociale, unde face deseori destăinuiri despre viața de familie și, mai ales, despre copiii ei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri