dana rogoz
Divertisment

Dana Rogoz a petrecut primele zile din 2024 în Zanzibar. / Foto: Instagram

"Fotografia cu detaliu pe abdomen mi-a dat KO". Dana Rogoz i-a lăsat mască pe internauți cu pozele în costum de baie

Dana Rogoz i-a lăsat mască pe internauți când le-a arătat, de aproape, abdomenul ei. Actrița în vârstă de 38 de ani și-a petrecut primele zile din 2024 departe de casă, la căldură, alături de familia ei. Cea mai mare parte a timpului a stat în costum de baie, iar instantaneele postate pe rețelele sociale i-au cucerit pe fani.

Dana, soțul și cei doi copii au ales Zanzibar pentru prima vacanță a anului. S-au relaxat, au vizitat locurile fermecătoare, s-au relaxat și s-au bronzat. Vedeta ține legătura cu admiratorii ei, așa că nu au lipsit nici pozele și detaliile cu privire la escapada exotică. Unele imagini i-au lăsat, însă, fără grai pe mulți dintre ei. 

Citește și: Dana Rogoz, despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir. Cum mențin pasiunea în cuplu: „Astea sunt nebuniile noastre”

După două sarcini și deși se apropie de 40 de ani, Dana Rogoz continuă să arate ca la 20 de ani, iar abdomenul ei plat, cu mușchi bine definiți, i-a adus laude și multe întrebări din partea curioșilor.

dana rogoz (1)
Dana Rogoz a făcut furori cu abdomenul ca de sportivă. / Foto: Instagram

"Fotografia cu detaliu pe abdomen mi-a dat KO!; "Ce mănânci? Arăți super, felicitări!"; "Nu am fost în viața mea invidioasă, dar când am văzut poza cu abdomenul tău, Dana, am devenit invidioasă pentru încă 100 de ani. Te pup, ești minunată"; "Abdomen 2024"; "Ești de admirat, arăți super"; "Cum să arăți atât de bine?" - au fost doar câteva dintre comentariile strânse în dreptul pozelor puse de Abramburica.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Eu am pus-o așa, ca inspirație, că tot vorbește toată lumea despre rezoluțiile pe 2024. Și mă rog, am pus-o și după prima poză în care tocmai ne aduseseră mâncarea pe terasa camerei noastre - un fel de "abdomenul rezistă"; "Abdomenul a fost mereu punctul meu forte, deci ține și de conformație, de structura mea. Dar pentru 2024, apropo de rezoluții, chiar mi-am propus sa fac mai multă mișcare și să fiu mai atentă la ce mănânc. Poza a doua e o motivație inclusiv pentru mine" - au fost răspunsurile actriței.

Citește și: Dana Rogoz, poze neretușate în costum de baie. Ce vorbe urâte a auzit de-a lungul anilor: "Ți se văd coastele! Ești anorexică?"

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri