dana rogoz si sotul ei
Divertisment

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir / Foto: Facebook

Dana Rogoz, despre începuturile iubirii cu soțul ei. A știut că e bărbatul potrivit, deși e mai mare cu 19 ani: N-am avut niciun dubiu

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, sunt împreună de două decenii. Actrița nu împlinise încă 19 ani când s-a îndrăgostit de bărbatul care este cu tocmai 19 ani mai mare decât ea. Mulți nu le-au dat șanse să reziste în timp, dar iată că fericirea i-a urmat și s-au dovedit a fi potriviți unul pentru celălalt.

Dana Rogoz și regizorul care îi este soț din 2012 au împreună doi copii frumoși și o relație de dat exemplu. Recent, actrița care împlinește 39 de ani în septembrie, a vorbit de momente de la începuturile poveștii ei de iubire.

Citește și: Moment dulce pentru Dana Rogoz, în ziua în care a împlinit 38 de ani. Surpriză de suflet de la copii și soț: “Asta e fericirea mea”

dana rogoz (1)
Dana Rogoz și familia ei / Foto: Facebook

Dana și Radu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "La Bloc", pe care el l-a regizat și în care ea a jucat rolul spumoasei Mimi Curcă. A simțit de la început fiorii iubirii pentru cel care i-a devenit soț acum 12 ani și a știut că este potrivit pentru ea. "Am simțit și am crezut. Aveam, probabil, și o maturitate pe care cred că alți tineri nu o aveau, pentru că am crescut în mediul ăsta. N-aveam niciun dubiu. Probabil că a ajutat în sensul că el avea deja o anumită perspectivă, era cu un pas înainte în viață. Am trecut de vârsta pe care el o avea când noi am început relația și pot să înțeleg ce așteptări ai de la o relație pe termen lung altfel decât înțelegeam la 19 ani. Dar nu ne-am jucat cu emoțiile noastre, cum fac tinerii. Plec la mama, două săptămâni nu mai vorbim. N-au existat niciodată glumele astea, provocările astea, să ne condiționăm. Ne-am asumat cu totul”, a declarat Dana Rogoz pentru Unica.

Despre diferența de vârstă dintre ei, văzută ca subiect de comentarii pentru unii, vedeta a spus: "Noi nu ne-am privit prin prisma acestei diferențe. Ne-am privit tot timpul ca de la egal la egal, cu respect reciproc, născut dintr-o relație profesională foarte puternică. Ne știam de ani de zile, ne cunoșteam foarte bine. Ne admiram deja profesional și respectul a continuat să existe și personal, dar deja aveam o bază”.

Citește și: “Fotografia cu detaliu pe abdomen mi-a dat KO”. Dana Rogoz i-a lăsat mască pe internauți cu pozele în costum de baie

Cum a trecut Dana Rogoz pentru comentariile legate de diferența de vârstă dintre ea și soț

Povestea de iubire dintre Dana și Radu nu a fost privită ca „una serioasă” de la început, însă au demonstrat că dragostea este mai presus de orice și au mers înainte. Recent, Dana Rogoz a explicat într-un interviu cum au trecut peste părerile negative.

"Au trecut anii, dar ce doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: ‘Moșul, moșul'. El râde și acum. Ne permitem să facem aceste glume pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-am făcut calculele astea și cumva a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje", a declarat Dana Rogoz pentru viva.ro.

„Nu m-am luptat niciodată cu prejudecățile celor din jur. E firesc ca unii oameni să judece din exterior și să își traducă această relație în funcție de experiența lor de viață. Dar noi am fost atât de siguri pe ce simțeam, încă de la început, încât comentariile negative nu aveau cum să ne atingă. Plus că veneau din partea unor oameni care, de fapt, nu ne cunoșteau deloc. Cei care ne erau apropiați au știut de la bun început că ceea ce am găsit noi e ceva rar”, a mai declarat actrița.

Citește și: Dana Rogoz sărbătorește 19 ani de relație cu soțul ei. Poze duioase de cuplu și un mesaj de suflet: “Ce noroc că ne-am întâlnit!”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri