Dana Rogoz
Divertisment

Dana Rogoz / Facebook

Dana Rogoz, despre persoana care i-a fost cea mai dragă. Actrița a făcut dezvăluiri emoționante: „Nu am rămas cu foarte multe povești”

Dana Rogoz a făcut o serie de dezvăluiri emoționante pe rețelele de socializare. Actrița le-a povestit fanilor săi despre persoana care îi este cea mai dragă, dar care suferă de o boală necruțătoare. 

Este vorba despre bunica ei, pe care o alinta Baica. Aceasta a lucrat ani buni la Editura Militară și cunoștea multe limbi străine. De-a lungul anilor a aflat povești impresionante, însă toate acestea s-au pierdut atunci când a fost diagnosticată cu Alzheimer. 

Citește și: Dana Rogoz, despre viața cu doi copii: "Mi-e mult mai simplu decât mi-am imaginat". E topită după relația dintre fiul și fiica ei

„Ieri m-am bucurat că am putut ajunge la lansarea cărții lui Cristian Mungiu – Tania Ionașcu, bunica mea. A fost o seară emoționantă, care m-a făcut să mă gândesc la bunica mea din partea mamei, căreia îi spuneam Baica. Din păcate, nu am rămas cu foarte multe povești despre trecutul ei, deși am avut o relație foarte apropiată. Neșansa a fost că atunci când eu am ajuns suficient de mare cât să fiu conștientă de trecerea timpului, ea să se fi îmbolnăvit, amintirile ei fiind una câte una furate de Alzheimer. Așa că, de fiecare dată când ne întâlneam, efectiv încercam să smulg cât mai multe povești de la ea rămase încă vii. Era o femeie cultă – făcea traduceri din franceză, engleză, rusă, ocupase o poziție importantă la Editura Militară”, a povestit Dana Rogoz pe Instagram.

„Așadar, vorbiți cu bunicii voștri, cu părinții voștri. Căci timpul ăsta pe care îl avem la dispoziție împreună nu e nelimitat”, a transmis actrița.

Cum a trecut Dana Rogoz pentru comentariile legate de diferența de vârstă dintre ea și soț

Povestea de iubire dintre Dana și Radu nu a fost privită ca „una serioasă” de la început, însă au demonstrat că dragostea este mai presus de orice și au mers înainte. Recent, Dana Rogoz a explicat într-un interviu cum au trecut peste părerile negative.

Citește și: Dana Rogoz are un obicei superb de la care nu se abate niciodată de 1 martie. E ziua în care s-a născut fiul ei: "Te iubim infinit"

"Au trecut anii, dar ce doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: ‘Moșul, moșul'. El râde și acum. Ne permitem să facem aceste glume pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-am făcut calculele astea și cumva a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje", a declarat Dana Rogoz pentru viva.ro.

„Nu m-am luptat niciodată cu prejudecățile celor din jur. E firesc ca unii oameni să judece din exterior și să își traducă această relație în funcție de experiența lor de viață. Dar noi am fost atât de siguri pe ce simțeam, încă de la început, încât comentariile negative nu aveau cum să ne atingă. Plus că veneau din partea unor oameni care, de fapt, nu ne cunoșteau deloc. Cei care ne erau apropiați au știut de la bun început că ceea ce am găsit noi e ceva rar”, a mai declarat actrița.

Etichete: familie , dana rogoz , actrita , bunica

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri