daniela crudu
Divertisment

Daniela Crudu e din nou însărcinată, la câteva luni după ce a devenit mamă pentru prima dată. / Foto: Instagram

Daniela Crudu, din nou însărcinată, la câteva luni după ce a născut o fetiță. A aflat și sexul celui de-al doilea ei copil

Daniela Crudu a făcut publică o veste la care nu mulți se așteptau. La doar câteva luni de când a devenit mamă prima dată, fosta asistentă tv a anunțat că este din nou însărcinată.

Citește și: O tânără a rămas însărcinată la șase săptămâni de când a născut primul copil: „Am fost șocată!”

Daniela Crudu nu s-a mai afișat la fel de des în ultimul timp, semn că preferă să se dedice vieții de familie. Nici pe fiica ei, Daiana Maria, nu o expune. Bruneta a devenit mamă în 1 mai 2023, iar acum, chiar înainte de Crăciun, a postat imagini care o arată din nou însărcinată, cu o burtică deja proeminentă.

Fosta vedetă tv a anunțat și sexul celui de-al doilea copil. Daniela Crudu va avea un băiețel.

@danielacrudu777

💙

♬ sunet original - danielacrudu1

Citește și: Cătălina Ponor, din nou însărcinată, la un an de când a devenit mamă prima dată. Fosta sportivă va mai avea un băiețel

Daniela Crudu a născut primul copil la 36 de săptămâni de sarcină

În 1 mai 2023, Daniela și-a născut fetița prin cezariană, cu câteva săptămâni înainte de termen.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu aveam chef de telefoane. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat cinci zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, spunea Daniela Crudu, în emisiunea Xtra Night Show, la scurt timp după ce-și ținuse fetița în brațe.

Citește și: Hilary Duff, însărcinată cu al patrulea copil. Actrița a făcut anunțul pe rețelele de socializare: „Surprize, surprize”

Spre deosebire de relațiile ei anterioare, cea cu tatăl copiilor ei este una pe care Daniela o ține ferită de ochii lumii. Cu câțiva ani mai mic decât ea, tânărul care a făcut-o mamă nu este persoană publică și nici nu-și dorește să fie.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri