O tânără a rămas însărcinată la șase săptămâni de când a născut
Actualitate

O tânără a rămas însărcinată la șase săptămâni de când a născut / Instagram

O tânără a rămas însărcinată la șase săptămâni de când a născut primul copil: „Am fost șocată!”

O tânără în vârstă de 19 ani a dezvăluit că a rămas însărcinată la doar șase ani de când a născut primul copil. Greața și sensibilitatea au fost simptomele cu care s-a confruntat.

Chloe Wren, o tânără din Regatul Unit, avea 19 ani când a adus pe lume primul copil, o fetiță pe nume Everleigh. Șase săptămâni mai târziu, însă, ea a început să se simtă rău, iar un test de sarcină i-a confirmat temerile - era însărcinată.

@chlowren My girls😭🫶🏻♥️#2under1 #10monthsapart #fyp ♬ som original - Ruan o próprio

„Am uitat ce înseamnă contracepția”, a glumit tânăra, care și-a documentat sarcina pe rețelele sociale.

Citește și: Ireland Baldwin: „Sarcina mea e dificilă, iar faptul că am idioți în familie nu ajută”

@chlowren #2under1 #2under2 #10monthsapart #sistersforever ♬ original sound - jadyn

Deși la început a fost șocată să afle că este însărcinată, ulterior s-a bucurat, întrucât a realizat că între cele două fetițe va exista o diferență de doar 11 luni, ceea ce înseamnă că vor fi foarte apropiate.

În videoclipul postat pe TikTok, tânăra a surprins momentul în care pleacă din spital cu fetița ei, Everleigh și se bucură că nu mai e însărcinată. Clipul continuă, însă, cu un cadru în care apare testul de sarcină pozitiv.

@chlowren Giving her little sister kisses and sharing her dummy😭 the best big sister ever🤍 i cannot wait to watch these two little girls grow into the vest of friends♥️ #2under1 #mummyto2 #10monthsapart ♬ the winner takes it all - november ultra

„Să nu apelezi la o metodă de contracepție după ce ai născut este cea mai mare greșeală pe care o poți face”, a mai spus tânăra, care se bucură acum că fiicele ei, Everleigh și Avayah, sunt deja prietene bune, jucându-se împreună.

Citește și: Jennifer Aniston, adevărul despre anii în care s-a chinuit să rămână însărcinată: ”Am făcut FIV, am băut ceaiuri chinezești!”

Evident, imaginile inedite au stârnit numeroase reacții printre prietenii virtuali.

„Este cel mai mare coșmar al meu”, „Cum ai avut timp?”, „Șase săptămâni? Nu vreau nici măcar să mă privească timp de șase luni!”, au fost câteva dintre mesaje, în timp ce alții au felicitat-o: „E greu, dar e foarte frumos că sunt atât de apropiate ca vârstă!”, „13 luni sunt diferență între frații mei mai mici și sunt prieteni foarte buni”.

Tânăra a reacționat, însă, arătându-se extrem de împăcată cu rolul pe care îl are: „Copiii mei, alegerile mele!”, a scris ea într-un videoclip postat pe rețelele sociale. 

Etichete: sarcina , tanara

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri