David Foster și Katharine McPhee
Divertisment

David Foster și Katharine McPhee / Getty Images

David Foster reacționează după ce a fost criticat că s-a căsătorit cu o femeie tânără. Ce spune despre diferența de vârstă de 37 de ani

David Foster, celebrul muzician în vârstă de 72 de ani și Katharine McPhee s-au căsătorit în 2019, în ciuda faptului că între ei există o diferență de vârstă de 37 de ani. Ba mai mult, cei doi au împreună un băiețel.În cadrul unui interviu pentru revista People, muzicianul a vorbit despre diferența de vârstă dintre el și soția lui și a mărturisit că vârsta nu este cel mai important factor într-o relație.

2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: David Foster and Katharine McPhee attend the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

”Oamenii fac mereu referire la faptul că între mine și Kat există o diferență de vârstă, însă întotdeauna am spus că o căsnicie poate fi deteriorată de mulți factori. Iar vârsta e doar unul dintre ei. Sunt multe lucruri care pot merge rău. Cred că noi ne-am descurcat bine împreună.”, a declarat el, potrivit Daily Mail.

David Foster și Katharine McPhee s-au căsătorit în 2019, iar în urmă cu 11 luni au devenit părinții unui băiețel ce poartă numele Rennie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cântăreața Katharine McPhee e însărcinată pentru prima oară. Soțul ei are 71 de ani, fiind cu 35 de ani mai în vârstă decât ea

În cadrul interviului, Foster, care este tatăl a cinci fete și bunicul a șapte copii, a vorbit despre fiul lui.

”E grozav să fiu tată. E un clișeu să spun că acum am mai mult timp, însă chiar am mai mult timp.  Îmi iubesc toți copiii în mod egal, la fel ca și pe fiul meu.”, a mai spus el, potrivit sursei citate. 

Citește și: Goldie Hawn, secretul unei relații fericite după o iubire de 37 de ani: ”Trebuie să știi dacă vrei să fii acolo!”

Katharine McPhee și David Foster s-au cunoscut în 2006, la American Idol, unde David a fost mentorul ei. Producătorul mai are cinci copii din relațiile anterioare – Erin, Amy Skylark, Sara, Allison Jones și Jordan.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri